Μενού
  • Α-
  • Α+

Μεγάλη μάχη αυτή της Δευτέρας όσον αφορά στην πρεμιέρα του prime time. Πολλά προγράμματα έπεσαν στο τραπέζι και οι πρώτες εντυπώσεις μένει να εντυπωθούν στα καθαρά ποσοστά της Nielsen. H μάχη είναι σκληρή και αμφίρροπη. Την ίδια ώρα φαίνεται πως έχει δρομολογηθεί μια μεγάλη τηλεοπτική επιστροφή. Η Ρούλα Κορομηλά βρίσκεται προ των πυλών του Mega για να αναλάβει την παρουσίαση της εκπομπής «Σπίτι με το Mega». Σύμφωνα με πληροφορίες του Reader η τελική συμφωνία έχει δρομολογηθεί.

Ωστόσο, η συζήτηση μεταξύ της παρουσιάστριας και του σταθμού δεν είναι τωρινή και έχει ξεκινήσει πριν μεγάλο χρονικό διάστημα για την ακρίβεια από το Δεκέμβριο του 2020. Η Ρούλα Κορομηλά ήταν οικοδέσποινα της εκπομπής «Πρωτοχρονιά με το Mega» με καλεσμένο τον Αντώνη Ρέμο που προβλήθηκε στις 31 Δεκεμβρίου του 2020. Οι πρώτες συζητήσεις τότε για μόνιμη παρουσία της Ρούλας στην παρουσίαση της μουσικής εκπομπής δεν ευοδώθηκαν. Μέσα στο 2021 μαγνητοσκοπήθηκε μια ακόμη εκπομπή ένα μεγάλο αφιέρωμα στον Σταμάτη Σπανουδάκη το οποίο προβλήθηκε τελικά στις 11 Δεκεμβρίου του 2021 ανήμερα των γενεθλίων του μεγάλου μας μουσικοσυνθέτη.

Από εκεί και μετά αναθερμάνθηκαν οι επαφές Κορομηλά – Mega καθώς ως γνωστόν την περσινή σεζόν το «Σπίτι με το Mega» είχε γκεστ παρουσιαστές. Τελικά τη φετινή σεζόν όπως όλα δείχνουν η Ρούλα Κορομηλά θα παρουσιάσει την εκπομπή και στο κανάλι θεωρούν πως η παρουσία της θα δώσει πόντους στο ήδη επιτυχημένο τηλεοπτικό προϊόν. Η τελευταία  εμφάνιση της παρουσιάστριας στη μικρή οθόνη ήταν το 2016 με την επαναφορά του «Μπράβο» στο Epsilon το οποίο είχε πολύ σύντομη τηλεοπτική παρουσία καθώς τερματίστηκε μετά από σημαντικές διαφωνίες της παρουσιάστριας με την τότε διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού. 

Το «Πεφταστέρι» του Ρώμα οδεύει προς την ΕΡΤ

Παρά το γεγονός πως ο Χάρης Ρώμας είχε συζητήσει και με το Mega αλλά και τον ΑΝΤ1 για τη νέα του σειρά «Πεφταστέρι» τελικά οι συζητήσεις και με τους δύο σταθμούς δεν προχώρησαν. Αιτία ήταν το σχετικά υψηλό για την εποχή οικονομικό κόστος. Έτσι μαζί με την Αννα Χατζησοφιά μέσω εταιρείας παραγωγής ο Χάρης Ρώμας πρότεινε τη σειρά στην ΕΡΤ με την οποία έχουν ξεκινήσει συζητήσεις. Πρόκειται για μια σειρά εποχής, κομεντί η οποία θα μεταφέρει το τηλεοπτικό κοινό στα παρασκήνια των γυρισμάτων των ταινιών στη χρυσή εποχή του Ελληνικού κινηματογράφου. Ήδη για τη συμμετοχής του στη σειρά έχουν συμφωνήσει τρεις γνωστές ηθοποιοί: Η Τζόις Ευείδη, η Ράνια Σχίζα και η Πέγκυ Σταθακοπούλου.

Όμως τελικά ο Χάρης Ρώμας δεν θα πάρει μέρος στη νέα σειρά καθώς θα προετοιμαστεί για τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές όπου θα διεκδικήσει τη Δημαρχία Χαλανδρίου. Ακόμη δεν έχει αποφασίσει ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του. Ως γνωστόν στην ΕΡΤ ακολουθείται τελείως διαφορετική διαδικασία σε σχέση με τα ιδιωτικά κανάλια όσον αφορά στις μελλοντικές παραγωγές: Οι δημιουργοί μέσω εταιρειών παραγωγής καταθέτουν προτάσεις οι οποίες συζητούνται στο Δ.Σ του φορέα και ανάλογα εγκρίνονται ή απορρίπτονται. Ο Ρώμας έχει στα σκαριά πάντως μια ακόμη σειρά και συγκεκριμένα σύγχρονη κωμωδία. 

Σβήνουν και γράφουν τις λίστες για το J2US

Αν και ακόμη δεν ανακοινώνεται η ημερομηνία αποφασίστηκε. Ο νέος κύκλος του «J2US» στον Alpha με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη σύμφωνα με πληροφορίες του Reader θα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 1 Οκτωβρίου. Νεότερα για την επιτροπή δεν υπάρχουν: Επικρατέστερη παραμένει η Καίτη Γαρμπή χωρίς να αποκλείεται η έκπληξη της τελευταίας στιγμής. Την ίδια ώρα σβήνονται και γράφονται οι λίστες των προσώπων που θα είναι στα ζευγάρια. Το όνομα που ακούγεται και πάλι έντονα για θέση coach είναι αυτό της λαϊκής τραγουδίστριας Άντζελας Δημητρίου

Συσκέψεις στο Open για τα νούμερα

Μίνι προβληματισμός στο Open για τα νούμερα τηλεθέασης, καθώς σε πολλές περισσότερες είναι μονοψήφια και σε κάποιες ζώνες δε κινούνται σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα της τάξης του 6%. Προς το παρόν το θέμα αντιμετωπίζεται με ψυχραιμία και η σκέψη είναι να υπάρξουν αλλαγές σε επίπεδο περιεχομένου των εκπομπών, αλλά όχι προσώπων. Τουλάχιστον στην παρούσα χρονική συγκυρία. Μεγάλο στοίχημα τώρα είναι η πορεία των νέων ελληνικών σειρών που ξεκίνησαν να προβάλλονται από το απόγευμα της Δευτέρας με την πρεμιέρα του «Έρωτα Φυγά» (Ζούνη, Ζαλμάς, Καρυστινός) στην απογευματινή ζώνη του σταθμού.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA