Μενού
  • Α-
  • Α+

Λίγες ημέρες μετά την πρεμιέρα της εκπομπής της «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ, η Μαρία Μπακοδήμου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Xαμογέλα και πάλι» και απάντησε στα δημοσιεύματα που θέλουν να αλλάζει η ομάδα της εκπομπής μπροστά και πίσω από τις κάμερες ξεκαθαρίζοντας τι ακριβώς συμβαίνει, αναφέρθηκε ακόμα στο πρόσωπο που θα πάρει τη θέση της στο J2US ενώ όταν τη ρώτησαν αν θα δούμε τον Φώτη Σεργουλόπουλο καλεσμένο στην εκπομπή της έφυγε βιαστικά. «Τι ωραία που τα λες γλυκούλα μου… Γεια σας», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια και αποχώρησε.

Διαβάστε ακόμη: Δούκισσα Νομικού: Το παρασκήνιο για την αποχώρηση από το «Πρωινό» και τα σενάρια για τη διαδοχή της

«Τι εννοείται αλλαγές μπροστά και πίσω; Όχι, οι μόνες αλλαγές που είναι να κάνουμε είναι μερικά πράγματα να σφίξουν, κάποια άλλα να χαλαρώσουν. Κάποια θέματα να βγουν πιο μεγάλα, να εντάξουμε κάποια άλλα. Μικρά πραγματάκια. Δεν θα γίνουν αλλαγές στα πρόσωπα. Το άκουσα και εγώ. Επικοινώνησα αμέσως με τη δουλειά γιατί δεν είναι ωραίο να ακούγονται τέτοια πράγματα ειδικά για παιδιά που κάνουν πρώτη φορά τηλεόραση. Αγχώνονται, δημιουργούνται άσχημες εντυπώσεις…» είπε η Μαρία Μπακοδήμου.

«Στην κριτική επιτροπή του J2US νομίζω θα είναι η Γαρμπή» σχολίασε σε άλλο σημείο. Οταν όμως τη ρώτησαν για το αν υπάρχει πιθανότητα να δούμε τον Φώτη Σεργουλόπουλο καλεσμένο στην εκπομπή της…. είπε, «Τι ωραία που τα λες γλυκούλα μου… Γεια σας».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA