Μενού
  • Α-
  • Α+

Πριν καλά καλά ξεκινήσει η συνεργασία του «Πρωινού» με τη Δούκισσα Νομικού φαίνεται ότι αυτή ολοκληρώθηκε, καθώς όπως έγραψε πρώτο το Reader η παρουσιάστρια μετά και την απουσία της από την εκπομπή της Παρασκευής (23/9) έχει ήδη δηλώσει την παραίτησή της στη διοίκηση του σταθμού. Ενώ το ρεπορτάζ αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη και επισήμως καμία από τις εμπλεκόμενες πλευρές δεν έχει προβεί σε κάποια δήλωση ή διάψευση, πληροφορίες αναφέρουν πως η πρώην Σταρ Ελλάς δεν είναι διατεθειμένη να συνεχίσει τη συνεργασία της με την πρωινή εκπομπή. Πληροφορίες αναφέρουν πως μετά την εκπομπή της Πέμπτης και ενώ τα νούμερα σε επιμέρους εμπορικά γυναικεία κοινά ήταν πολύ χαμηλά ακολούθησε συζήτηση σε υψηλούς τόνους μεταξύ του Γιώργου Λιάγκα και της Δούκισσας Νομικού για τις επιδόσεις της εκπομπής.

Διαβάστε ακόμη: Σασμός: Ο Γιώργος Χριστοδούλου αυτοτρολάρεται για τη viral σκηνή με την Αργυρώ και τον Αστέρη

Αλλες πληροφορίες επιμένουν πως δεν υπήρξε κανένας καυγάς ωστόσο το κλίμα ήταν ψυχρό μεταξύ των δύο παρουσιαστών και απλά η Δούκισσα απευθυνόμενη σε στελέχη του σταθμού εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για τη συνεργασία δηλώνοντας πως αυτή δεν μπορεί να συνεχιστεί. Σε αυτή τη φάση ΑΝΤ1 και Νομικού φέρονται να βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για τη συνέχιση της συνεργασίας τους σε κάποιο άλλο πρότζεκτ του καναλιού του Αμαρουσίου. Πάντως, ο Γιώργος Λιάγκας σε συνεννόηση με τα στελέχη του καναλιού προσπαθεί να βρει λύση για την επόμενη μέρα και στην παρούσα φάση αποκλείεται το ενδεχόμενο έλευσης νέας συμπαρουσιάστριας και προκρίνεται η λύση πανελίστριας με έντονο το στοιχείο του χιούμορ στον χαρακτήρα της.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Open Weekend», τα σενάρια για τη διαδοχή της Δούκισσας Νομικού στο «Πρωινό» είναι τρία. Το πρώτο σενάριο που έχει πέσει επί τάπητος είναι να αναλάβει το lifestyle κομμάτι η Φωτεινή Πετρογιάννη που βρίσκεται ήδη στο πάνελ και έχει μακροχρόνια συνεργασία με τον Γιώργο Λιάγκα και τον Τάσο Τεργιάκη, ενώ η μαγειρική κι η αστρολογία θα μείνουν ως έχουν. Το δεύτερο σενάριο, θέλει την Ευαγγελία Αραβανή να διαδέχεται η Δούκισσα Νομικού. Αλλωστε το όνομα της Ευαγγελίας Αραβανή είχε είχε ακουστεί σχεδόν όλο το καλοκαίρι και ειναι το πρόσωπο που ήθελε ο Γιώργος Λιάγκας στο πλευρό του, τελικά όμως ο σταθμός αποφάσισε να δώσει τη θέση στη Δούκισσα Νομικού

Τέλος, το τρίτο σενάριο θέλει την Ιωάννα Μαλέσκου να παίρνει τη θέση της Δούκισσας Νομικού. Το όνομά της ωστόσο ακούγεται για πολλά κανάλια και πολλές εκπομπές. Οι συζητήσεις της Δούκισσας Νομικού με τον ANT1 είναι σε εξέλιξη και κανείς δεν ξέρει ακόμη με βεβαιότητα τι θα γίνει τη Δευτέρα. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA