Μενού
  • Α-
  • Α+

Η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» συνάντησε την Ελενα Χριστοπούλου η οποία σχολίασε τις δηλώσεις της Βίκυς Καγιά αλλά και τη σχέση της με τη Φαίη Σκορδά. Ερωτώμενη για τις δηλώσεις της Βίκυς Καγιά, η Έλενα Χριστοπούλου απάντησε πως τις έχει ακούσει όλες και «τις εκτιμά πολύ». Σχετικά με την αιχμηρή αναφορά της Φαίης Σκορδά αναφορικά με την παρουσία της ίδιας στο GNTM εξηγεί πως ήταν κάτι το φυσιολογικό καθώς δεν γίνεται να συμφωνούμε όλοι σε όλα. «Επίσης καλό είναι όταν υπάρχουν απορίες να τις αναλύουμε εκείνη την ώρα, ακόμη και στον αέρα» συμπλήρωσε. Αποκάλυψε επίσης πως δεν έχει γίνει καμιά προσπάθεια, ούτε από την ίδια, ούτε από τη Βίκυ Καγιά ώστε να επικοινωνήσουν.

Διαβάστε ακόμη: Μαρία Μπακοδήμου: Πώς αντέδρασε όταν τη ρώτησαν αν θα δούμε τον Φώτη Σεργουλόπουλο καλεσμένο στην εκπομπή της

Οσο για το «next, next, next» που είχε πει ο Τάσος Σοφρωνίου όταν ρωτήθηκε για εκείνη, η Ελενα Χριστοπούλου απάντησε ότι έχει συνεργαστεί αρκετά μαζί του μέσα στα χρόνια, σημειώνοντας ότι «τον σέβομαι και τον τιμώ». «Με την Ηλιάνα μαζί συμφωνήσαμε για το «Love Island» είπε αναφορικά με το νέο project που θα παρουσιάσει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Σε ό,τι αφορά την παρουσία της στην εκπομπή με τη Φαίη Σκορδά δήλωσε πως είναι καλύτερη απ’ ό,τι την περίμενε γιατί υπάρχει «ηρεμία και σεβασμός».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA