Μενού
  • Α-
  • Α+

Τέλος στο θρίλερ σχετικά με το μέλλον της Δούκισσας Νομικού στην πρωινή εκπομπή του ANT1 «Το Πρωινό» έβαλε ο σταθμός με επίσημη ανακοίνωσή του το μεσημέρι της Κυριακής (25/9). «Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει ότι η Δούκισσα Νομικού αποχωρεί από «Το Πρωινό». Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας, υπήρξαν διαφωνίες σε θέματα που δεν θα επέτρεπαν την ομαλή λειτουργία της εκπομπής. Η Δούκισσα παραμένει αγαπητό μέλος της οικογένειας του ΑΝΤ1» αυτό αναφέρει στην ανακοίνωση του ο σταθμός για το τέλος της συνεργασίας της με το «Πρωινό» και τον Γιώργο Λιάγκα.

Διαβάστε ακόμη: J2US: Αυτά είναι τα νέα ζευγάρια του τηλεοπτικού σόου του Νίκου Κοκλώνη

Η παρουσιάστρια άλλωστε -όπως έγραψε το Reader- από το απόγευμα της Πέμπτης είχε υποβάλει την παραίτησή της και τις τελευταίες ώρες αναμενόταν η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού. Η σχέση Νομικού - Λιάγκα ήταν ηλεκτρισμένη από την πρώτη μέρα της εκπομπής. Άλλωστε είναι κοινό μυστικό πως εξ’ αρχής ο παρουσιαστής είχε προτείνει την Ευαγγελία Αραβανή για τη θέση της συμπαρουσιάστριάς του όμως το κανάλι προτίμησε την Δούκισσα Νομικού. Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία του ρεπορτάζ το ήδη βαρύ κλίμα επιδεινώθηκε ραγδαία το μεσημέρι της Πέμπτης όταν η παρουσιάστρια θεώρησε ότι παραγκωνίστηκε τελείως στην κάλυψη του θέματος της κηδείας της Μάρθας Καραγιάννη. Ακολούθησε, σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, μετά το τέλος της εκπομπής συζήτηση σε υψηλούς τόνους με τον Γιώργο Λιάγκα και οι απαντήσεις που έλαβε η Δούκισσα όχι μόνο δεν την κάλυψαν αλλά τη δυσαρέστησαν σε τέτοιο βαθμό ώστε να υποβάλλει την παραίτησή της σε στελέχη του σταθμού τα οποία δεν την έκαναν αποδεκτή. Μετά την απουσία της από την εκπομπή το μεσημέρι της Παρασκευής οι πληροφορίες έκαναν λόγο για οριστική ρήξη μεταξύ των δύο παρουσιαστών χωρίς ωστόσο να υπάρξει τοποθέτηση επί του θέματος ούτε από συνεργάτες τους αλλά ούτε και από στελέχη του τηλεοπτικού σταθμού, κάτι που τελικά έγινε το μεσημέρι της Κυριακής (25/9) με την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε ο σταθμός.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA