Μενού
  • Α-
  • Α+

Η εκπομπή το «Πρωινό» ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας (26/9) με τον Γιώργο Λιάγκα να καλημερίζει το κοινό και την ομάδα της  εκπομπής του, η οποία συνεχίζει ως έχει μετά την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού. Ο παρουσιαστής θέλησε να πει μερικά λόγια για τη λήξη αυτής της συνεργασίας που είχαν, ευχαριστώντας το μοντέλο, αλλά και τον σταθμό για τη στήριξή του στην εκπομπή. «Οπως γνωρίζετε η Δούκισσα Νομικού δεν θα συνεχίσει στην εκπομπή, αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς. Να την ευχαριστήσω μεσα από την καρδιά μου για τη μικρή συνεργασία μας αυτές τις 2-3 εβδομάδες και να της ευχηθώ τα καλύτερα και καλή επιτυχία σε ό,τι και αν κάνει. Θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω τον ANT1 γιατί εμπράκτως στηρίζει πάρα πολύ και αυτή την ομάδα και αυτή την εκπομπή και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τους βγάλουμε ασπροπρόσωπους».

Διαβάστε ακόμη: Δούκισσα Νομικού: «Η ευγένεια είναι δύναμη και όχι αδυναμία» - Πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση από το Πρωινό

Υπενθυμίζεται ότι η Δούκισσα Νομικού το βράδυ της Κυριακής (25/9) είπε το δικό της «αντίο» στο «Πρωινό» αφήνοντας και τις αιχμές της. «Ευχαριστώ τον ΑΝΤ1 που σεβάστηκε την επιθυμία μου να αποχωρήσω από το Πρωινό. Τιμώ τις συνεργασίες μου όλα αυτά τα χρόνια με επαγγελματισμό, αφοσίωση και συνέπεια. Δεν ήταν εύκολη απόφαση, ήταν όμως αναπόφευκτη. Ο σεβασμός είναι για μένα αξία αδιαπραγμάτευτη και οδηγός ζωής. Η ευγένεια είναι δύναμη και όχι αδυναμία. Ευχαριστώ το σταθμό και τους συντελεστές της εκπομπής, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, για όσα (λίγα) προλάβαμε να μοιραστούμε και εύχομαι στον Γιώργο και στην ομάδα καλή συνέχεια και καλή επιτυχία. Σας ευχαριστώ για την αγάπη και τη νοερή σας αγκαλιά όλες αυτές τις ημέρες, τη χρειαζόμουν».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA