Μενού
  • Α-
  • Α+

Η νέα σεζόν του «Σασμού» βρίσκει τους βασικούς ήρωες της σειράς του Alpha με νέες προκλήσεις, συναισθηματικές και προσωπικές. Nέες αφίξεις, καινούργιοι ρόλοι, ισχυρά διλήμματα. O δρόμος για τον σασμό είναι γεμάτος θυσίες. Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς την Πέμπτη (6/10) μετά την έκρηξη στο σπίτι της Καλλιόπης, ο κόσμος στο χωριό είναι ανάστατος. Ο Αστέρης μεταφέρεται στο νοσοκομείο, ενώ η Αργυρώ είναι σε μεγάλη ταραχή για την υγεία του. Εν τω μεταξύ ο Αντώνης συλλαμβάνει τα ξαδέρφια της Μαρίνας, σίγουρος ότι εκείνοι είναι οι δράστες της επίθεσης, όσο κι αν ο Παύλος επιμένει για το αντίθετο.

Διαβάστε ακόμη: Love Island: Τα «καυτά» φιλιά στον «αέρα»

Η Μαρίνα συμβουλεύει την Αργυρώ να πάρει το Σταύρο και το παιδί και να επιστρέψουν στο Ρέθυμνο, μακριά από τις εντάσεις, ενώ η Καλλιόπη ακούει με τρόμο για την επίθεση στο σπίτι της και τον τραυματισμό του γιου της και κατηγορεί τον Παύλο, που μαθαίνει πως γύρισε στο χωριό. Η πιθανότητα να έχει κάνει τον φόνο του Άγγελου κάποιος τρίτος, γεμίζει ελπίδα τον Μαθιό πως η Καλλιόπη θα αφεθεί ελεύθερη. Εν τω μεταξύ η Θοδώρα κάνει μια επεισοδιακή γνωριμία, ενώ η γιαγιά Ειρήνη κι ο Μαθιός έρχονται αντιμέτωποι...

Σασμός: Κάθε Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00 στον Alpha.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA