Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ιωάννα και ο Αργύρης μπήκαν στη βίλα του Love Island, με σκοπό να βρουν το ταίρι τους, φέρνοντας αναστάτωση στα υπάρχοντα ζευγάρια. Μπορεί στο επεισόδιο της Τετάρτης (5/10) η Ιωάννα να διάλεξε τον Γιώργο Κόρκα, όμως, την απάντηση του Αργύρη θα τη δούμε στο αποψινό επεισόδιο. Το σίγουρο είναι ότι η Ιωάννα είχε δείξει την προτίμησή της στον Κόρκα από την πρώτη στιγμή που μπήκε στη βίλα και, όπως φάνηκε στο χθεσινό επεισόδιο, τα αισθήματα ήταν αμοιβαία αφού οι δυο τους αντάλλαξαν πολλά καυτά φιλιά on camera προτού εκείνη ανακοινώσει την επιλογή της στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Διαβάστε ακόμη: Love Island: Στο στόχαστρο του ΕΣΡ, plan B από τον ΣΚΑΪ - Γυρίζει η Χατζηπαντελή στο GNTM

Και φυσικά, μην ξεχνάμε το παθιασμένο φιλί που του έδωσε κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας, όπου τα κορίτσια κλήθηκαν να φιλήσουν τα αγόρια, τα οποία είχαν κλειστά τα μάτια και στη συνέχεια βαθμολογούσαν τις επιδόσεις τους. Μάλιστα, εκεί ο Κόρκας τη βαθμολόγησε με «9» και αυτό γιατί θα ήθελε να είχε μεγαλύτερη διάρκεια, όπως είπε χαρακτηριστικά. 

Καυτά φιλιά, όμως, αντάλλαξαν στο χθεσινό επεισόδιο και ο Αλέξανδρος Κώτσης με τη Χριστίνα, οι οποίοι ήταν το πρώτο ζευγάρι που ψήφισε το τηλεοπτικό κοινό για να περάσουν μια ρομαντική βραδιά στη σουίτα, όμως, μετά τα πρώτα φιλιά, ήρθε ο καυγάς εξαιτίας της σκηνής ζηλοτυπίας που έκανε ο παίκτης στο ταίρι του με αποτέλεσμα να διαλυθούν όλα. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA