Μενού
  • Α-
  • Α+

Μπορεί κατά τον αξέχαστο Σπύρο Καλογήρου να «είναι πολλά τα λεφτά Άρη», αλλά αυτό δε φαίνεται να συγκίνησε την Κάτια Ταραμπάνκο η οποία είπε «όχι» στα (φημολογούμενα) 5.000 ευρώ την εβδομάδα προκειμένου να συμμετάσχει στο Survivor All Star που προετοιμάζει πυρετωδώς ο ΣΚΑΪ. Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» συνάντησε το μοντέλο και η ίδια έδωσε τις απαντήσεις της τονίζοντας πως δεν είναι όλα λεφτά.

«Η αλήθεια είναι πως έχω πάει ήδη δυο φορές στο Survivor. Η τρίτη λένε είναι η τρίτη και καλύτερη ή η τρίτη και φαρμακερή. Έχω πάρα πολλά συμβόλαια, τρέχει η σειρά των καλλυντικών μου, τρέχει μια ταινία, οπότε νομίζω πρέπει να παραμείνω εδώ στην πατρίδα» ήταν η απάντηση της Κάτιας Ταραμπάνκο σε ότι αφορά το ενδεχόμενο να συμμετάσχει στο Survivor.

Σε ότι αφορά τις υψηλές οικονομικές απολαβές που ακούγεται πως θα λάβουν (ο δημοσιογράφος που έκανε τις ερωτήσεις έκανε λόγο για 5.000 ευρώ την εβδομάδα) όσοι πάρουν μέρος στο Survivor All Star, η Κάτια Ταραμπάνκο αναρωτήθηκε: «Έχουν τόση αξία τα λεφτά ώστε να ρίχνουμε την υγεία μας; Ιδού η απορία. Σαφώς είναι ένα πολύ δυνατό ποσό, αλλά δεν τα κάνουμε όλα για τα λεφτά».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA