Μενού
  • Α-
  • Α+

Βρέθηκε το πρόσωπο που θα αντικαταστήσει τη Δούκισσα Νομικού στο «Πρωινό» του Ant1; Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας, ναι! Μαγειρική, ζώδια και εμπορικά ήταν ορισμένοι από τους τομείς που είχε αναλάβει η Δούκισσα Νομικού και μετά τη λήξη της συνεργασίας τους, έπεσαν πάνω στον παρουσιαστή με τον ίδιο να δηλώνει ξεκάθαρα πως δε θέλει να μπλέκεται σε αυτά τα θέματα και προτιμά να μένει στο δημοσιογραφικό κομμάτι της εκπομπής. Το μεσημέρι της Παρασκευής (07/10), ο Γιώργος Λιάγκας έκανε την ανακοίνωση για τη νέα συνεργάτιδα Όσον αφορά το όνομα της νέας του συνεργάτιδας, δεν το αποκάλυψε καθώς όπως είπε, θέλει να «χτίσει αναμονή».

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Θέλω να πω κάτι… Ακούω τόσα χρόνια “βγήκε η νέα Μενεγάκη”, “βγήκε ο νέος τάδε”. Δεν υπάρχει κανένας νέος… Μετά, ακούω τόσα χρόνια “έρχεται ο τάδε να αντικαταστήσει τον τάδε”, “ποιος θα είναι στη θέση του τάδε”, λες και ξέραμε ποια ήταν η θέση του προηγούμενου. Κανείς δεν είναι κανενός που λέει και ο τραγούδι. Θέλω να σας πω ότι, πολύ πιθανό από Δευτέρα, τώρα θα είναι Δευτέρα παρουσία; Δευτέρα του Πάσχα; Η Δευτέρα που έρχεται; Κάποια Δευτέρα, θα προστεθεί στην παρέα μας, εδώ στο Πρωινό, μια φίλη μου, μια γυναίκα που αγαπάτε πάρα πολύ όλοι. Είμαι πολύ χαρούμενος. Δεν αντικαθιστά κανέναν, δεν μπαίνει στη θέση κανενός. Θα είναι στην παρέα μας και κυρίως θα με βοηθάει πάρα πολύ εδώ, γιατί δεν μπορώ να τα κάνω αυτά εγώ. Θα βοηθάει και εδώ, και στα γυναικεία θέματα, στα ζώδια, στα εμπορικά. Για να μη γράψετε τέρατα από δω και πέρα. Χτίζω αναμονή».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA