Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Λάκης Γαβαλάς σχολίασε το φετινό κύκλο του GNTM, την είσοδο της Μαίρης Βυτινάρος, αλλά όταν ρωτήθηκε για τη Σοφία Χατζηπαντελή για την οποία έχει ξαναμιλήσει αρκετές φορές το τελευταίο διάστημα, έδειξε να μη θέλει να προσθέσει κάτι, ενώ αναφέρθηκε και στον Τάσο Σοφρωνίου που συμμετέχει και αυτός φέτος για πρώτη φορά στο ριάλιτι μοντέλων του Star. «Κακοποιούν τη μόδα και αυτό δεν μου αρέσει καθόλου. Το πράγμα άρχισε να γίνεται τριτοκοσμικό και με στεναχωρεί πάρα πολύ. Για μένα μόδα είναι κάτι πολύ ιερό, δεν είναι ιεροσυλία, όπως το κάνουν άλλοι», δήλωσε ο Λάκης Γαβαλάς και πρόσθεσε: «Όλοι για το μεροκάματο πηγαίνουν. Εύχομαι να το βγάζουν ισάξια και να είναι ευτυχισμένοι ότι προσφέρουν κάτι, πριν πάνε για ύπνο το βράδυ».

Διαβάστε ακόμη: Μαίρη Βυτινάρος: «Είδα το σχόλιο της Σοφίας Χατζηπαντελή με τα γέλια, ο καθένας έχει τη γνώμη του»

Όσον αφορά τη Σοφία Χατζηπαντελή, ο ίδιος ήταν κάθετος λέγοντας πως «Τελείωσε το κεφάλαιο Χατζηπαντελή. Δεν θέλω να ασχολούμαι άλλο. Εύχομαι να πήρε followers με όσα είπα». Από την άλλη, για τον Τάσο Σοφρωνίου περιορίστηκε στο να πει: «Λυπάμαι, δεν θα ήθελα να είναι εκεί».

Τέλος, ο Λάκης Γαβαλάς σχολίασε την είσοδο της Μαίρης Βυτινάρος, η οποία έχει αναλάβει από την προηγούμενη εβδομάδα να δείχνει στα κορίτσια πώς να ποζάρουν καλύτερα λέγοντας: 

«Την είδα τη Μαίρη, αλλά έχουμε πιο ωραίες Ελληνίδες, εντελώς Ελληνίδες. Είναι όπως ένα σκυλάκι, το παίρνεις και είναι από την Ουγγαρία και δεν έχει την ίδια υγεία όπως ένα σκυλάκι από την Ελλάδα, έχει συνηθίσει σε άλλο κλίμα. Ακόμα και τα ζώα είναι πιο ανθεκτικά, όταν αλλάζουν κλίμα και ιδιοσυγκρασία, δεν είναι το ίδιο πράγμα. Πόσο μάλλον οι άνθρωποι».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA