Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Βασίλειος Κωστέτσος πραγματοποίησε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά το χειρουργείο που έκανε τις προηγούμενες ημέρες και σε δηλώσεις του στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;», αναφέρθηκε στο GNTM για το οποίο είπε ότι καλύτερα να το παρουσίαζε η Αννίτα Πάνια, αλλά και στον όρο «diversity» που έχει γίνει αντικείμενο πολλής συζήτησης στο φετινό κύκλο του ριάλιτι μοντέλων. Ο Βασίλειος Κωστέτσος ανέφερε πως δεν παρακολουθεί το GNTM και  «Ό,τι βλέπω, το βλέπω μέσα από το Tik Tok. Δεν είναι από τις εκπομπές που θα ήθελα να βλέπω ή βλέπω».

Διαβάστε ακόμη: Ιωάννα Μαλέσκου: «Μου λείπει η τηλεόραση - Συνειδητοποιημένα για ένα διάστημα θα είμαι εκτός»

Μάλιστα, συνέχισε λέγοντας ότι «Θυμίζει τις εκπομπές που έκανε συγκλονιστικά και με τρομερή επιτυχία εδώ και πάρα πολλά χρόνια η Αννίτα Πάνια καλώντας άτομα που ξίνιζαν τότε στον πολύ κόσμο και για αυτό το λόγο την κατέκριναν. Απλά τώρα γίνεται και παρουσιάζουν όσους πάνε ως μοντέλα. Καλύτερα να πήγαινε παρουσιάστρια η Αννίτα Πάνια. Θα το έκανε συγκλονιστικά».

Σε ερώτηση εάν αναγνωρίζει τον όρο «diversity» που έχει δώσει τροφή για πολλή συζήτηση φέτος, αφού αυτό δείχνουν να αναζητούν στο φετινό κύκλο του GNTM, ο Βασίλειος Κωστέτσος, τα χαρακτήρισε όλα αυτά «τραγικά», λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εντάξει είναι τραγικά αυτά. Τώρα θυμήθηκαν το diversity; Μετά από 30 - 35 χρόνια; Τα έχουμε κάνει ήδη από το ’85».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA