Μενού
  • Α-
  • Α+

Μία θέση στο The Voice αναζήτησε ο Ντίνος Φιλέρης από την Πάτρα. Στο βίντεο που προηγήθηκε πριν την εμφάνισή του στο stage ο 21χρονος μίλησε για τη ζωή του αλλά και την ιδιαίτερη αδυναμία του στον Χρήστο Σαντικάι.«Είμαι 21 ετών και μένω στην Πάτρα, έχω μία σχέση με μία υπέροχη κοπέλα και είμαστε μαζί έξι χρόνια. Στη μουσική είμαι αυτοδίδακτος, έχω μάθει μόνος μου κιθάρα, μπουζούκι και πλήκτρα», ανέφερε ο Ντίνος.

Διαβάστε ακόμη: Η Γη της Ελιάς - Επόμενα Επεισόδια: Η Κατερίνα ζητά να επισπεύσουν την απαγωγή

«Η μουσική στη ζωή μου μπήκε όταν ένα απόγευμα είδα τον Χρήστο Σαντικάι στην τηλεόραση να τραγουδάει χριστουγεννιάτικα. Τον θαυμάζω πάρα πολύ τον παρακολουθώ και βλέπω ότι έχω προχωρήσει πάρα πολύ. Ο λόγος που θέλω να γίνω τραγουδιστής είναι επειδή έτσι ξεκίνησα με τον Χρήστο Σαντικάι και ευελπιστώ ότι στο μέλλον θα συνεργαστούμε κιόλας», είπε ο 21χρονος διαγωνιζόμενος του The Voice ο οποίος ωστόσο δεν κατάφερε να πείσει τους κριτές με την εμφάνισή του στο stage.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA