Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Μαρία Κορινθίου μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών για τον νέο της ρόλο στο «Πρωινό», τη συνεργασία της με τον Γιώργο Λιάγκα, ενώ αναφέρθηκε και στην προκάτοχό της, Δούκισσα Νομικού και τα νούμερα τηλεθέασης, ξεκαθαρίζοντας πως δεν θεωρεί ακόμα τον εαυτό της παρουσιάστρια. «Περνάω μια χαρά ως παρουσιάστρια, όλα καλά», είπε αρχικά η Μαρία Κορινθίου, συμπληρώνοντας με χιούμορ «πρωί πρωί», αναφερόμενη στο πρωινό ξύπνημα που έγινε πλέον καθημερινή συνήθεια για εκείνη.

Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Λιάγκας: «Να σκάσουν οι εχθροί μας, θα μετράμε τις εβδομάδες που θα μείνει η Μαρία εδώ»

«Είχα πει ότι όταν θα είναι η κατάλληλη στιγμή, οι κατάλληλες συνθήκες και θεωρώ εγώ ότι θα με αγαπάνε, θα με σέβονται και θα με εκτιμούν, θα την πάρω την απόφαση», συμπλήρωσε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Γιώργο Λιάγκα. «Ο Γιώργος Λιάγκας είναι δημοσιογράφος και αυτή τη στιγμή η εκπομπή είναι δομημένη δημοσιογραφικά, στο πρώτο κομμάτι. Με κοινή συνεννόηση εγώ θέλω να είμαι στο κομμάτι το πιο αισιόδοξο, το πιο χαρούμενο. Πίστεψέ με, δεν κάνω ποτέ κάτι έτσι, ξέρω πολύ καλά τι κάνω και εγώ και το κανάλι και ο Γιώργος και είμαστε καλά», τόνισε η ίδια. 

Όσον αφορά τη Δούκισσα Νομικού, την οποία αντικατέστησε η Μαρία Κορινθίου ανέφερε: «Ξέρω ότι πέφτουν πολλά μαχαίρια στα πρωινά και δεν θα έπρεπε, είναι κρίμα. Τη Δούκισσα την εκτιμώ, τη θαυμάζω, είναι ένα πολύ καλό πλάσμα και δεν το λέω επειδή είναι μπροστά οι κάμερες. το ξέρει και η ίδια, άλλωστε. Είναι κρίμα γενικά, να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε κάτι από εκεί που δεν υπάρχει».

Τέλος, σε σχετική ερώτηση απάντησε ότι «Δεν βλέπω τα νούμερα τηλεθέασης», ενώ ξεκαθάρισε ότι «Δεν είμαι ακόμα παρουσιάστρια. Στην εφορία είμαι ως ηθοποιός - παραγωγός».  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA