Δεν είναι γραφτό να στεριώσει σε συγκεκριμένη ώρα και μέρα ο «Γλυκάνισος» του ΣΚΑΪ που αλλάζει γι’ άλλη μια φορά ώρα προβολής. Η δραματική σειρά που περιγράφει τον έρωτα του Στρατή με τη Ραζάν αντιμετώπισε πρόβλημα με τα νούμερα τηλεθέασης από το πρώτο επεισόδιο. Έτσι, μετά την πρώτη αλλαγή που έκανε άμεσα ο ΣΚΑΪ στον «Γλυκάνισο» μετά την πρεμιέρα της σειράς, ήρθε νέα… μετακίνηση που έστειλε το πρόγραμμα στην prime time του Σαββάτου.
Τώρα όμως, ο Γλυκάνισος αλλάζει και πάλι ώρα προβολής ενώ αυξάνονται οι μέρες που θα βγαίνει στον «αέρα». Συγκεκριμένα, οι τηλεθεατές θα μπορούν να παρακολουθήσουν τα όσα διαδραματίζονται στον «Γλυκάνισο» τα απογεύματα του Σαββατοκύριακου αφού η σειρά πλέον θα προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18:45.
- Έρχεται ισχυρό Ελ Νίνιο: Πιθανότητες για το πιο έντονο εδώ και 75 χρόνια - Η εκτίμηση για την Ελλάδα
- Η ανατριχιαστική εικόνα της NASA: Τι είδε το ρομπότ της όταν κοίταξε κάτω από τον γκρεμό του Άρη
- Ζουν ακόμα άνθρωποι εδώ; Η πόλη-φάντασμα που καίγεται εδώ και 64 χρόνια
- «Ο Παύλος Γιαννακόπουλος μου έδωσε πουρμπουάρ 5.000 δραχμές»: Ο κ. Μιχάλης αφήνει την εστίαση μετά από 46 χρόνια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.