Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Έλενα Λύσανδρου ήταν εκείνη που αποχώρησε από το GNTM το βράδυ της Τρίτης (18/10), καθώς οι κριτές έκριναν ότι αυτή είχε τη χειρότερη λήψη και το πρωί της Τετάρτης (19/10) η ίδια έκανε τις πρώτες της δηλώσεις στην εκπομπή «Breakfast@Star», χωρίς να κρύψει πως δεν περίμενε να έφευγε και ότι η Βίκυ Καγιά ήταν αρνητική απέναντί της εξαρχής. «Η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα γιατί ναι μεν άκουγα όλα αυτά τα αρνητικά, αλλά από την άλλη, άκουγα τον κύριο Τάσο και τον κύριο Γιώργο ότι θα μου δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία και θα είναι η τελευταία φορά. Πιστεύω ότι υπήρχαν πολύ χειρότερες φωτογραφίες στις πασαρέλες», είπε αρχικά η Έλενα Λύσανδρου. 

Διαβάστε ακόμη: GNTM: Ενταση ανάμεσα στον Ανδρέα Μικρούτσικο και το τρανς μοντέλο - «Δεν θα μου πείτε πότε θα κυνηγήσω τα όνειρά μου»

«Έβλεπα πως η Βίκυ Καγιά ό,τι και να έκανα, δεν ήταν ευχαριστημένη, ήταν πολύ αρνητική μαζί μου από την αρχή. Ό,τι και να έκανα δεν ήταν αρκετό και δεν ήταν ευχαριστημένη. Ήταν περισσότερο απογοήτευση παρά άγχος», πρόσθεσε. 

Σε ερώτηση εάν θεωρεί ότι έπρεπε να αποχωρήσει κάποια άλλη κοπέλα, η Έλενα Λύσανδρου απάντησε: «Πιστεύω ότι έπρεπε να αποχωρήσει η Τζούλια χθες και όχι εγώ. Ήταν χειρότερη. Δεν ξέρω το λόγο που οι κριτές επέλεξαν εμένα, ίσως επειδή άλλες φορές επειδή η κυρία Βίκυ δεν με ήθελε». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA