Μενού
  • Α-
  • Α+

Το Asia Express συνεχίζεται με τις δοκιμασίες να φέρνουν τους παίκτες στα όριά τους. Στο 2ο επεισόδιο στο Λάος, τα ζευγάρια αγωνίστηκαν για την παραμονή τους στο παιχνίδι και οι εντάσεις δεν έλειψαν για ακόμη μία φορά. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Fipster διαπληκτίστηκαν έντονα, με την κούραση και τον εκνευρισμό που είχε ο Βασάλος να δυσχεραίνει κι άλλο την κατάσταση. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα στη δοκιμασία, γεγονός που τον είχε ήδη εκνευρίσει. Το αποκορύφωμα ήταν η νέα δοκιμασία που τους ανακοίνωσε ο Πέτρος Πολυχρονίδης.

Διαβάστε ακόμη: Κατερίνα Καινούργιου: «Συνάντησα πολλά σκουπίδια στη ζωή μου, δεν βρισκόντουσαν σε κάδους αλλά σε ψυχές»

Ο παρουσιαστής τους ενημέρωσε πως πρέπει να χορέψουν, πράγμα που δεν άρεσε στον Κωνσταντίνο Βασάλο. Ο ίδιος ανέφερε πως δεν θέλει να χορέψει, με τον Fipster τότε να του απαντά: «Αν δεν μου πεις δεν χορεύω, φεύγουμε. Πάμε σπίτι μας, πάμε στην Αθήνα, Παύλο Γαλακτερέ».  Εκνευρισμένος τότε, ο Κωνσταντίνος Βασάλος σχολίασε: «Σεβάσου κάτι που δεν θέλω να κάνω και μην ειρωνεύεσαι. Έχω πολλά νεύρα, εντάξει;». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA