Μενού
  • Α-
  • Α+

Τη Δευτέρα (24/10) το «Καλό Μεσημεράκι» πρόβαλε τις δηλώσεις που έκαναν η Άννα Μαρία Ψυχαράκη και η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή (Didi) στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» από τα παρασκήνια του «Just The Two Of Us» και οι ερωτήσεις που έκανε η ρεπόρτερ της εκπομπής απ’ ότι φάνηκε, δεν άρεσαν στον Νίκο Μουτσινά, ο οποίος έσπευσε να κάνει το δικό του σχόλιο, χαρακτηρίζοντάς αυτό που είδαν οι τηλεθεατές ως «παλιά τηλεόραση που είναι πια εμετός».

Διαβάστε ακόμη: Σάκης Τανιμανίδης: Πώς έπεισε τον εφοπλιστή Χάρη Βαφειά - Τρύφωνος για Eurovision, Μουτσινάς για Alpha

«Αυτό που η ίδια εκπομπή ρωτάει τη μία για να πάρει απάντηση και μετά από τρία λεπτά γυρνάει και λέει στην άλλη "αυτή είπε αυτό για εσάς", συγγνώμη - είναι προσωπική μου άποψη, πετάξτε τη - αλλά είναι τόσο παλιά τηλεόραση που είναι πια εμετός», σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής πρόσθεσε: «Αλλά υπάρχουν άνθρωποι καημένοι που τσιμπάνε. Τσίμπησε η κοπέλα και απάντησε. Το πήρε η… μονόωμη με το μωβ, θα έκανε το θέμα, έκανε κι ένα στόρι τη Μουτίδου, έφυγε η εβδομαδούλα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA