Καταιγιστικές προβλέπεται να είναι οι εξελίξεις στη συνέχεια της επιτυχημένης σειράς του Mega «Η Γη της Ελιάς». Στο επόμενο επεισόδιο αύριο, Τρίτη (25/10) στις 21.00 οι απειλές της Αθηνάς στη Βαγγελιώ γρήγορα θα της γυρίσουν μπούμερανγκ, καθώς η συμμορία τη στριμώχνει και την ξυλοκοπεί βάναυσα. Η Αρετή με την Ασπασία τελικά λυγίζουν τον Θανάση, ο οποίος αναγκάζεται να τους επιστρέψει τα χρήματα προκειμένου να τον αφήσουν ελεύθερο. Ο απόηχος του πένθους για τον Ιάκωβο, βρίσκει την Ιουλία συντετριμμένη, ο Κουράκος, όμως, αδυνατεί να της σταθεί.
Διαβάστε ακόμη: GNTM: Αυτός είναι ο λόγος που η Αλεξία Κούβελα αποχώρησε οικειοθελώς από το ριάλιτι του Star
Η Χάιδω προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την κακή συγκυρία προκειμένου να πλησιάσει τον Λυκούργο και να τον παρηγορήσει, αλλά εκείνος δεν δέχεται τη συντροφιά της. Η Ισμήνη και η Μυρτάλη φτάνουν τις διαφορές τους στα άκρα και όλα δείχνουν πως οδεύουν στη λήξη της συνεργασίας τους. Παράλληλα, η Μυρτάλη συγκαλεί έκτακτη γενική συνέλευση με σκοπό να αλλάξει το καταστατικό της εταιρείας. Ο Σωκράτης αρχίζει να εξοικειώνεται με το χωριό, ενώ συναντά την Αντιγόνη.
Η Γη της Ελιάς, Από Κυριακή έως Πέμπτη στις 21.00 στο MEGA
- Survivor: Σοβαρός τραυματισμός παίκτη - Αναστέλλεται η προβολή του ριάλιτι
- Το σχόλιο της Ευγενίας Μανωλίδου για τον «Πυθαγόρα» των Metallica δεν το περιμέναμε
- Χριστίνα Βίδου: Πώς άνοιξε το δελτίο του ΣΚΑΪ στη μετά Κοσιώνη εποχή
- Δημοσκόπηση Alpha: Η διαφορά ΝΔ - ΠΑΣΟΚ και η τάση για τα νέα κόμματα Τσίπρα και Καρυστιανού
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.