Μενού
  • Α-
  • Α+

Εχουν περάσει περισσότερα από τρία χρόνια από την ημέρα που η επική σειρά του HBO «Game of Thrones» έριξε αυλαία, όμως το φινάλε της είναι θέμα συζήτησης μέχρι και σήμερα, καθώς ήταν εκείνο που κρίθηκε αρνητικά από κοινό και κριτικούς ξεσήκωσε «θύελλα» αντιδράσεων στους εκατομμύρια φαν του, ενώ κατέγραψε τη χειρότερη επίδοση επεισοδίου της σειράς με 4,1 στο rating του IMDB.  Η τηλεοπτική «Αρια Σταρκ», κατά κόσμον Μέισι Γουίλιαμς, έρχεται να το επιβεβαιώσει ότι επρόκειτο για ένα τέλος αμφιλεγόμενο, σε δηλώσεις της κατά τη διάρκεια ενός live streaming στο Twitch με τον αδερφό της, Τζέιμς Γουίλιαμς.

Διαβάστε ακόμη: Σασμός: Η Αργυρώ έψαξε το προφίλ της Στέλλας και το Twitter τρελάθηκε

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

«Ειλικρινά, κάπως έσκασε» είπε η Γούλιαμς και συνέχισε: «Και εγώ για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα… Ήμουν τόσο σαν… δεν μπορούσα να το δω ποτέ». Στη συνέχεια εξήγησε, ότι δεν είχε τον χρόνο να παρακολουθήσει όσο γυριζόταν η σειρά. «Είναι ωραίο που είμαι περήφανη γι' αυτό, ήταν δέκα χρόνια από τη ζωή μου. Σίγουρα έπεσε στο τέλος, αλλά ξεκίνησε πολύ δυνατά» επισήμανε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA