Μενού
  • Α-
  • Α+

«Ένα καλό ξεσκαρτάρισμα είναι ό,τι πρέπει στο Twitter» ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Άρης Πορτοσάλτε για τις αλλαγές που φέρεται να ετοιμάζει ο Ελον Μασκ στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που αγόρασε με 44 δισ. δολάρια. «Βλέπω μια αγωνία. Βλέπω να πληρώνονται σωρηδόν οι στρατοί. Θες να γράψεις την άποψή σου; Με το ονοματεπώνυμό σου και το κόστος σου» επισήμανε. 

Διαβάστε ακόμη: Μαρκ Ζούκερμπεργκ: Εχασε προσωπική περιουσία 100 δισεκατομμύρια δολάρια μέσα σε 13 μήνες

Και συνέχισε: «Οι πράξεις έχουν συνέπειες. Ένα παγκόσμιο καφενείο! Εμένα μου αρέσουν τα καφενεία που λέμε ευθαρσώς την γνώμη μας».  Ο Ελον Μασκ, ο εκτελεστικός διευθυντής της Tesla Inc, ανέφερε χθες σε έγγραφα, ότι θα είναι ο διευθύνων σύμβουλος της Twitter, της εταιρίας μέσων κοινωνικής δικτύωσης, την οποία μόλις εξαγόρασε για το ποσό των 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Μια σκέψη που σκέφτεται να υλοποιήσει και μάλιστα άμεσα ο Μασκ είναι να αυξήσει και μάλιστα σημαντικά το ποσό της συνδρομητικής υπηρεσίας Twitter Blue, στην οποία οι χρήστες έχουν πρόσβαση σε premium περιεχόμενο αλλά και περισσότερες επιλογές και εφαρμογές της πλατφόρμας από τους υπολοίπους χρήστες. Η συνδρομή αυτή την στιγμή κοστίζει 5,90 δολάρια μηνιαίως με τον Μασκ να εξετάζει το ενδεχόμενο αύξησης της συνδρομής στα 20 δολάρια με το σκεπτικό ότι με αυτό τον τρόπο θα ελέγξει και τελικά θα περιορίσει όσο το δυνατόν περισσότερο τους ψεύτικους λογαριασμούς.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA