Μενού
  • Α-
  • Α+

Τα... χρειάστηκε το βράδυ της Παρασκευής η Αγγελική Νικολούλη όταν κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Φως στο Τούνελ». Αφορμή στάθηκε η ζωντανή σύνδεση που πραγματοποίησε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια από το στούντιο με τη ρεπόρτερ Ξένια Γώγου που βρισκόταν στην Πλατεία Αττικής, έξω από τον σταθμό του ηλεκτρικού. Ενώ ξεκίνησε όμως εκείνη να μεταφέρει όλες τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση που ερευνούσε, κάποιοι πολύ έντονοι κρότοι διέκοψαν τη ροή του λόγου της και βεβαίως η Αγγελική Νικολούλη αναστατώθηκε ώσπου να καταλάβει περί τίνος πρόκειται.

«Τι έγινε; Ακούω μπαμπ μπουμ! Έχουμε τίποτα εκεί; Ώπα! Έχουμε κάτι το ιδιαίτερο; Έχουμε κάτι το σοβαρό εκεί γύρω Ξένια;» ρώτησε η Αγγελική Νικολούλη τη συνεργάτιδα της. «Επεισόδια μόνο να μην είναι! Επεισόδια να μην είναι! Αν είναι για χαρές όλα αυτά είναι καλό. Για επεισόδια να μην είναι» συμπλήρωσε η δημοσιογράφος με την ρεπόρτερ της εκπομπής να διατηρεί την ψυχραιμία της και να τονίζει πως «δεν έχουμε εντοπίσει ακόμη περί τίνος πρόκειται γιατί τώρα ξεκίνησαν. Θα δούμε όμως τι συμβαίνει». Τελικά όπως αποδείχθηκε ήταν απλά κάποια πυροτεχνήματα που «έπεσαν» σε κοντινή απόσταση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA