Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο γάμος του Μαθιού και της Βασιλικής στη σειρά «Σασμός» είναι γεγονός και οι τηλεθεατές περιμένουν με αγωνία τη συνέχεια. Σε backstage βίντεο φαίνεται η Μαρία Τζομπανάκη (Καλλιόπη στον Σασμό) να σέρνει τον χορό, έχοντας δίπλα στην νύφη της (Μαριλίτα Λαμπροπούλου) υπό τα βλέμματα του γαμπρού Μαθιού (Δημήτρης Λάλος) και του αδελφού του Αστέρη (Ορφέας Αυγουστίδης). Μαυροφορεμένη όπως οι χήρες της Κρήτης, η τηλεοπτική Καλλιόπη, πάει στον γάμο, φορώντας λευκά κοσμήματα και σηκώνεται να χορέψει πρώτη μαζί με τη νύφη. Το βίντεο από τον χορό τους έγινε viral στο διαδίκτυο.

Διαβάστε ακόμη: J2US: Το νέο look της Δέσποινας Βανδή ξετρέλανε το κοινό - Το Twitter τη «βάφτισε» Ελληνίδα Κρις Τζένερ

Σασμός: Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο

Όλο το χωριό είναι μαζεμένο στο γλέντι του γάμου του Μαθιού και της Βασιλικής, εκείνη, όμως, θα δει κάτι που θα την καταρρακώσει. Η Θοδώρα συστήνει τον Λευτέρη στους γονείς της. Η Σοφία ζητά από τον Αστέρη να ξεκόψει από τη Στέλλα, την ίδια στιγμή που Δημήτρης και Αιμιλία έρχονται για ακόμα μια φορά σε σύγκρουση. Η γιαγιά Ειρήνη αποκαλύπτει ότι γνωρίζει την αλήθεια για τον μικρό Πετράκη. Την ίδια στιγμή που ο Τόλης βασανίζεται από το δίλημμα, αν πρέπει να μεταφέρει το περιεχόμενο του γράμματος του Κώστα. Μαθιός και Βασιλική ζουν στιγμές ευτυχίας, οι σκιές, ωστόσο, γύρω τους πυκνώνουν. Μία απρόσμενη άφιξη στο γλέντι θα παγώσει τους πάντες, και ένα τηλεφώνημα θα προκαλέσει αλυσιδωτές εξελίξεις, με απρόσμενες συνέπειες...

Η Αργυρώ παρακολουθεί το γλέντι του γάμου κρυφά. Την ίδια στιγμή, ο Σταύρος την ψάχνει αγριεμένος στο σπίτι. Η Στέλλα ζητά από τον Αστέρη να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους, και να είναι ξανά μαζί, ενώ του αποκαλύπτει ότι γνωρίζει για τη μεταμόσχευση νεφρού.

https://www.instagram.com/reel/Cknfc6Vo5T8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σασμός, κάθε Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00 στον Alpha

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA