Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση κλήθηκαν να μεταφέρουν μουσικά στη σκηνή του J2US το βράφυ του Σαββάτου (19/11) το μιούζικαλ Victor Victoria, με τον θεαρικό παραγωγό-μουσικό να κάνει την πιο ανατρεπτική του εμφάνιση στην σκηνή του μουσικού σόου. Το ζευγάρι ερμήνευσε το «The Shady Dame from Seville» σε μια εμφάνιση αντιστροφής ρόλων, η οποία φυσικά και δεν πέρασε από κανέναν απαρατήρητη. «Ο καθένας πρέπει να κάνει αυτό που αισθάνεται και να είναι περήφανος για αυτό», σχολίασε στο τέλος της εμφάνισή τους ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Κι άλλα μεγάλα «όχι» στον Ατζούν μετά τον «Ντάνο» - Η αλήθεια για τις εμφανίσεις της Φουρέιρα

Οι κριτές του J2US εκτός από την πετυχημένη μεταμφίεση, εστίασαν και στις φωνητικές ικανότητές του, αναφέροντας ότι επισκίασε την Ιλάειρα Ζήση και ότι αδικήθηκε. Η Δέσποινα Βανδή ανέφερε «ήταν πάρα πολύ μπερδευτικό, πολύ τολμηρό και θα μπορούσε να βγει πάρα πολύ εντυπωσιακό, αλλά αυτό δεν συνέβη». Ο Διονύσης Σχοινάς που ήταν quest κριτής στο σόου, τους... δίκασε αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι δεν του αρέσε αυτό που είδε και ότι ήθελε περισσότερη πρόβα και ότι «η Ιλάειρα είχε περισσότερο ρόλο κομπάρσου».

Το Twitter είχε άλλη άποψη  πάντως και τα σχόλια πήραν «φωτιά» μιλώντας για επιτυχημένη εμφάνισή του Μαυρίκιου Μαυρικίου ο οποίος παρουσιάστηκε ως Victoria πάνω στη σκηνή του show.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA