Μενού
  • Α-
  • Α+

Εντονη η φημολογία και η παραφιλολογία γύρω από το πρόσωπο της Ελένης Φουρέιρα και των μελλοντικών της σχεδίων μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της καθώς σε λίγους μήνες θα γίνει μητέρα και ο σύντροφός της γνωστός ποδοσφαιριστής Αλμπέρτο Μποτία πατέρας. Ούτε «Βaby Shower» έχει προγραμματιστεί για αυτή την Κυριακή ούτε φυσικά ισχύει η πληροφορία που μεταδόθηκε από πρωινή εκπομπή πως η ποπ-σταρ έχει συμφωνήσει την εμφάνισή της στο Μadwalk το event που διοργανώνει ο τηλεοπτικός σταθμός Mad και συνδυάζει μουσική με μόδα. Κάποιες συζητήσεις έγιναν ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν προχωρήσει.

Διαβάστε ακόμη: Το παζλ «My Style Rocks» και το θρίλερ με την Παπαγεωργίου, ο μαινόμενος Λιάγκας κι ο προβληματισμός Σκορδά

Αφενός γιατί η ίδια η Ελένη Φουρέιρα έχει αποφασίσει να απέχει απ’ όλα τα καλλιτεχνικά δρώμενα από την πρώτη στιγμή που έμαθε πως περιμένει το πρώτο της παιδί, αφετέρου γιατί μια ενδεχόμενη εμφάνισή της θα επισκίαζε όλους τους υπόλοιπους συμμετέχοντες καλλιτέχνες του show και φυσικά θα πριμοδοτούσε τον σχεδιαστή με τον οποίο θα συνεργαζόταν η perfomer. Το Madwalk θα πραγματοποιηθεί στις 13 Δεκεμβρίου και εν συνεχεία θα μεταδοθεί από το Mega. Τώρα όσον αφορά σε συμμετέχοντες σε πολύ προχωρημένες συζητήσεις η Ζόζεφιν, ο FY και ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Συζητήσεις γίνονται με αρκετούς ακόμη γνωστούς καλλιτέχνες.

Τα «όχι» στο «All Star Survivor» που προβληματίζουν τον Ατζούν

Με πυρετώδεις ρυθμούς στήνεται ο νέος κύκλος του «Survivor» με τους συμμετέχοντες όλων των προηγούμενων κύκλων. Αρκετά τα «ναι» που έχει εισπράξει η εταιρία παραγωγής αλλά σημαντικά και τα «όχι». Όσον αφορά στους νικητές των προηγούμενων κύκλων σχεδόν βέβαιη θεωρείται η συμμετοχή του περσινού νικητή Στάθη Σχίζα αλλά και του προπέρσινου Σάκη Κατσούλη, ο οποίος θα μεταβεί στον Άγιο Δομίνικο μετά της συντρόφου του Μαριαλένας Ρουμελιώτη. Αντίθετα σύμφωνα με το ρεπορτάζ αυτή τη στιγμή το μεγάλο «όχι» του Ντάνου ακολούθησαν ακόμη δύο: Αυτό του Ηλία Γκότση νικητή του δεύτερου «Survivor» του ΣΚΑΪ αλλά και της Κατερίνας Δαλάκα που κέρδισε το αμέσως επόμενο. Αντίθετα φαίνεται πως θα υπάρχει συμμετοχή αρκετών φιναλίστ των τελικών των προηγούμενων κύκλων που θα επιδιώξουν τη ρεβάνς όπως από τον κύκλο του 2017 του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη και σίγουρα του Κωνσταντίνου Βασάλου (μαζί με την Ευριδίκη Βαλαβάνη).

Επέκταση Κοκλώνη σε μυθοπλασία και κινηματογράφο

Με την αστυνομική κωμωδία «HIP» (προσωρινός τίτλος εργασίας) μπαίνει η Barking Well Media στον τομέα της ελληνικής μυθοπλασίας. Η νέα κωμική σειρά που θα προβληθεί στο δεύτερο μισό της σεζόν από το STAR σηματοδοτεί την έναρξη της συνεργασίας του Νίκου Κοκλώνη με το STAR και ταυτόχρονα την είσοδο του παρουσιαστή και παραγωγού στην παραγωγή ελληνικής μυθοπλασίας. Η κωμική παραγωγή με πρωταγωνιστές τους Σμαράγδα Καρύδη και Νίκο Κουρή σε σκηνοθεσία Πιέρρου Ανδρακάκου βασίζεται σε γαλλικό φορμάτ. Η 38χρονη ηρωίδα, την οποία υποδύεται η Σμαράγδα Καρύδη, είναι μητέρα τριών παιδιών, έχει δύο πρώην συζύγους και έναν εντυπωσιακά υψηλό δείκτη… IQ: 160. Βγάζει τα προς το ζην εργαζόμενη ως καθαρίστρια μέχρι που όλα έρχονται τα πάνω-κάτω τη στιγμή που οι εξαιρετικές της ικανότητες πέφτουν στην αντίληψη της αστυνομίας, που της προτείνει να εργαστεί για εκείνη ως σύμβουλος. Η παρουσία της θα αποδειχθεί σωτήρια για έναν αστυνόμο (Νίκος Κουρής) που καλείται να λύσει δυσεπίλυτους γρίφους. Όμως θα υπάρξουν μεταξύ των δύο και αρκετές κωμικές παρεξηγήσεις και ευτράπελα. Η εταιρία του Νίκου Κοκλώνη επεξεργάζεται δύο ακόμη σενάρια σειρών, μιας δραματικής εποχής και ενός σύγχρονου δράματος ενώ το επόμενο βήμα θα είναι η είσοδος και στην παραγωγή κινηματογραφικών ταινιών. Αξίζει να σημειωθεί πως η Barking well Media είχε εμπλοκή και στην παραγωγή του «Σμύρνη μου αγαπημένη» με βασική παραγωγό εταιρία την Tanweer.

Το συμβόλαιο της Βίκυς Καγιά με το STAR

Τόνοι μελάνης χύθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα, άπειρα λεπτά τηλεοπτικού «αέρα» καταναλώθηκαν με το τι μέλλει γενέσθαι με τη συνεργασία Βίκυς Καγιά STAR την επόμενη τηλεοπτική περίοδο. Ειλικρινώς δήλωσε η παρουσιάστρια στις τηλεοπτικές κάμερες πως δεν έχει ακόμη ιδέα καθώς παραδοσιακά στο STAR οι συζητήσεις με τους παρουσιαστές ξεκινούν την άνοιξη. Όσον αφορά στο GNTM η κατάσταση έχει ξεκαθαρίσει και δεν θα υπάρξει νέος κύκλος την επόμενη σεζόν με το κανάλι να διατηρεί τα δικαιώματα. Τώρα φαίνεται πως ξεδιαλύνει το τοπίο και όσον αφορά στο «Shopping Star» καθώς η πρώτη απόφαση είναι να συνεχιστεί με νέο κύκλο επεισοδίων και την επόμενη σεζόν και παρουσιάστρια φυσικά τη Βίκυ Καγιά. Πάντως σε κάθε περίπτωση η παρουσιάστρια διατηρεί άριστες σχέσεις με τον τηλεοπτικό σταθμό της Κάτω Κηφισιάς και το συμβόλαιό της που λήγει το καλοκαίρι σε κάθε περίπτωση θα ανανεωθεί. Η Βίκυ Καγιά μετρά ήδη οκτώ χρόνια συνεργασίας με το STAR. Ύπέγραψε συμβόλαιο για πρώτη φορά το 2016 παρουσιάζοντας έκτοτε το «Shopping Star», το «GNTM» αλλά και ένα κύκλο του «Dancing with the Stars» που προβλήθηκε χωρίς επιτυχία την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA