Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι δημιουργοί του «Dark» έκαναν δυναμική επιστροφή με τη νέα τους σειρά «1899» που «ανέβηκε» στο Netflix και προκάλεσε φρενίτιδα στο κοινό. Η σειρά επικεντρώνεται στους επιβάτες ενός πλοίου που ελπίζουν να ξεφύγουν από το σκοτεινό παρελθόν τους, αλλά όλοι καταλήγουν σε έναν εφιάλτη. Το “1899” είναι γεμάτο μυστήρια, όπως και η προηγούμενη σειρά που συνδημιουργήθηκε από τους Baran bo Odar και Jantje Friese. Αμέσως μόλις ανέβηκε η πολυαναμενόμενη σειρά στο Netflix, οι τηλεθεατές έσπευσαν στο Twitter για να κάνουν τα σχόλιά τους, τονίζοντας ότι η σειρά κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι και το τέλος κάθε επεισοδίου, από τα 8 που είναι συνολικά.

Διαβάστε ακόμη: J2US: Μαυρίκιος Μαυρικίου και Ιλάειρα Ζήση άλλαξαν ρόλους - Το Twitter τους αποθέωσε, τους «δίκασε» ο Σχοινάς

Η περιγραφή του Netflix για τη νέα σειρά, 1899: «Ένα ατμόπλοιο με μετανάστες κατευθύνεται δυτικά αφήνοντας πίσω του τη Γηραιά Ήπειρο. Οι επιβάτες, ένα κράμα Ευρωπαίων, μοιράζονται τις ίδιες ελπίδες και τα ίδια όνειρα εν όψει του νέου αιώνα και της καινούργιας ζωής τους στο εξωτερικό. Το ταξίδι τους όμως θα πάρει μια απρόσμενη τροπή, όταν θα συναντήσουν στη θάλασσα ένα ακυβέρνητο πλοίο επίσης με μετανάστες. Αυτό που θα αντικρίσουν εκεί θα μετατρέψει το ταξίδι τους προς τη “Γη της Επαγγελίας” σε έναν τρομερό εφιάλτη».

Το cast με τα αρκετά γνώριμα πρόσωπα: Η γερμανική διεθνής συμπαραγωγή περιλαμβάνει ένα πλούσιο cast Ευρωπαίων ηθοποιών με αρκετά γνώριμα πρόσωπα από άλλες σειρές του Netflix όπως τα "DARK" και "Elite", οι οποίοι ο καθένας τους θα μιλούν τη μητρική του γλώσσα. Το cast περιλαμβάνει τους Emily Beecham, Aneurin Barnard, Andreas Pietschmann, Miguel Bernardeau, Maciej Musiał, Anton Lesser, Lucas Lynggaard Tønnesen, Rosalie Craig, Clara Rosager, Maria Erwolter, Yann Gael, Mathilde Ollivier, José Pimentão, Isabella Wei, Gabby Wong, Jonas Bloquet, Fflyn Edwards, και Alexandre Willaume.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA