Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έχει κάνει δυναμική επιστροφή στην ελληνική μυθοπλασία με τη σειρά «Maestro» που έχει κερδίσει τις καρδιές του ελληνικού κοινού, αλλά και μία θέση στη δημοφιλή πλατφόρμα του Netflix. Ο δημιουργός και σκηνοθέτης της σειράς αναρτά συχνά στο Instagram, στιγμιότυπα και βίντεο από τα γυρίσματα και την προετοιμασία των ηθοποιών. Με ένα βίντεο αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο γυρίστηκε η σκηνή, κατά την οποία το πτώμα του «Χαράλαμπου», τον οποίο ενσαρκώνει ο Γιάννης Τσορτέκης, πετιέται στη θάλασσα.

Διαβάστε ακόμη: Ελένη Ράντου: «Διευθυντής καναλιού μου είπε θα κάνεις αυτό που λέμε γιατί αλλιώς θα στο κλείσουμε το θεατράκι»

Στη λεζάντα της δημοσίευσής του αναφέρει μάλιστα ότι ο Γιάννης Τσορτέκης έμεινε κάτω από την επιφάνεια του νερού για περισσότερα από 40 λεπτά με τους δύτες να του παρέχουν οξυγόνο μέχρι να γυριστεί η σκηνή.

https://www.instagram.com/reel/ClET9xCAMr-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Γυρίσματα με κρύο..Για τις ανάγκες αυτού του γυρίσματος ο Γιάννης Τσορτεκης έμεινε κάτω από το νερό πάνω από 40 λεπτά με τους δύτες να του παρέχουν οξυγόνο έως ότου γυριστεί η σκηνή. Παράλληλα στο σχολείο με την Συμφωνική Ορχήστρα του Μίκη Θεοδωράκη, να γυρίζουμε μια από τις πιο κρύες αλλά και πιο αγαπημένες μου στιγμές της σειράς».  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA