Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ελένη Ράντου παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στον Τάσο Τρύφωνος και την εκπομπή «Τετ α Τετ» και μίλησε τα περιστατικά λεκτικής και ψυχολογικής κακοποίησης που έχει βιώσει στο χώρο της υποκριτικής. «Εχω δώσει και χαστούκι, έχω φύγει προτού με… φύγουν, έχω υποστεί ταπείνωση. Μου είπε ένας παραγωγός ότι “τώρα τα έχεις με τον Βασίλη και γι’ αυτό μάς αφοράς”. Αυτό το θεωρώ μεγαλύτερη κακοποίηση από το να μου την είχε πέσει» είπε αρχικά η Ελένη Ράντου. «Η δική μας γενιά το είχε ψωμοτύρι ότι θα γίνει ενοχλητικός κάποιος. Το "ενοχλητικός" το έχω βιώσει και σε φλερτ που δεν είχε να κάνει με τη δουλειά. Μου έχει τύχει να μου πουν ότι θα πάρουν άλλη στη δουλειά, που ικανοποιεί περισσότερες από μια ανάγκες», είπε αρχικά η ηθοποιός.

Διαβάστε ακόμη: Δέσποινα Βανδή: «Ηρθε και με βούτηξε από τα μαλλιά» - Ο άγριος καυγάς με την Καίτη Γαρμπή σε νυχτερινό κέντρο

«Οταν έκανα μια σειρά και η οποία είχε κάποια προβλήματα, βρέθηκα με διευθυντή καναλιού, ο οποίος μου είπε “θα κάνεις αυτό που σου λέμε εμείς γιατί έχεις ένα θεατράκι και θα στο κλείσουμε“. Όχι, δεν μάσησα. Τότε του απάντησα “ξέρεις πόσοι διευθυντές έχουν περάσει από ‘δω;” Μου έτυχε πέρυσι να με φωνάξουν για μια σειρά και με κοιτούσαν καλά καλά για να δουν πόσο έχω μεγαλώσει και αν κάνω για το ρόλο, μήπως έχω σιτέψει».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA