Μενού
  • Α-
  • Α+

Επικαλούμενη τεχνικά προβλήματα η ψηφιακή πλατφόρμα του ΑΝΤ1, «ΑΝΤ1 +» ζήτησε συγγνώμη με ανακοίνωση που εξέδωσε από τους συνδρομητές της. «Στο πλαίσιο του  Μουντιάλ 2022, κατά τη διάρκεια της προβολής του αγώνα Αγγλία-Ιράν, η συνδρομητική πλατφόρμα ΑΝΤ1+ αντιμετώπισε τεχνικά προβλήματα. Με σχετική ανακοίνωσή του, το ΑΝΤ1+ ενημέρωσε τους χρήστες ότι ο αγώνας θα μεταδιδόταν στο antenna.gr. Η ομάδα του ΑΝΤ1+ ζητά συγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσε στους συνδρομητές της και εργάζεται πυρετωδώς για την επίλυση του τεχνικού προβλήματος. Για να μην χάσουν λεπτό οι συνδρομητές από το κορυφαίο ποδοσφαιρικό γεγονός του πλανήτη, ο ΑΝΤ1 TV αποφάσισε να αλλάξει τη ροή του προγράμματός του και να μεταδώσει ζωντανά τον αγώνα Σενεγάλη – Ολλανδία (18:00) μέσα από την συχνότητά του, αλλά και μέσα από το antenna.gr. Η μεγάλη γιορτή του Μουντιάλ συνεχίζεται σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+.»

Τι συνέβη στον αγώνα Αγγλία - Ιράν 

Προβλήματα παρατηρήθηκαν στη μετάδοση της αναμέτρησης Αγγλία-Ιράν από τον ANT1+Plus, στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης του Μουντιάλ, με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός λειτουργίας. Το ιδιωτικό κανάλι τόνισε πως άμεσα πως το πρόβλημα είχε εντοπιστεί, το οποίο έχει εξοργίσει τους συνδρομητές του ΑΝΤ1+ και έδωσε νέο Link με δωρεάν μετάδοση αναγνωρίζοντας την ευθύνη για το πρόβλημα που προέκυψε.

Ακόμη, το ΑΝΤ1+ σημείωσε πως η ομάδα των τεχνικών του εξακολουθούν να εργάζονται για την άμεση επίλυση του προβλήματος ενώ ανέφερε πως ευχαριστεί το κοινό του για την κατανόηση.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA