Μενού
  • Α-
  • Α+

Την Τρίτη (22/11) ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να σχολιάσει μέσα από το «Καλό Μεσημεράκι» το γεγονός ότι η υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου» έχει μονοπωλήσει τη θεματολογία των εκπομπών τις τελευταίες ημέρες, λέγοντας πως χάνεται η ουσία και όποιος έχει να πει κάτι, να πάει να το πει στον εισαγγελέα και όχι στις τηλεοπτικές εκπομπές. «Τι γίνεται, ρε παιδιά, μπορείτε να μου πείτε; Εγώ λίγο που παρακολουθώ, γιατί δεν θέλω κιόλας, τώρα μόνο λίγο που είναι η αρχή, να μπορέσουμε να πέσουμε και στα ναρκωτικά, να είμαστε χαρούμενοι», ανέφερε στην αρχή ο παρουσιαστής.  

Διαβάστε ακόμη: Κιβωτός του Κόσμου: Ζήνα Κουτσελίνη - Μέχρι να αποφανθεί η δικαιοσύνη για μένα ο πατήρ Αντώνιος θα είναι αθώος

«Εγώ πιστεύω ότι όλα αυτά που συμβαίνουν κάθε τόσο, το μόνο που παίρνουν είναι να μας κάνουν να φαινόμαστε μουδιασμένοι, δεν καταλαβαίνουμε τι γίνεται. Η υπόθεση με την Πάτρα και την Πισπιρίγκου είναι σαν να είναι πριν 5 χρόνια, το κοριτσάκι αυτό με την ανήλικη, είναι πριν δύο χρόνια, εν τω μεταξύ είναι προχθές οριακά. Ξαφνικά έρχεται τώρα αυτό με την Κιβωτό, δεν έχουν πιάσει κανέναν, αλλάζουν απλά οι διευθύνσεις και τώρα πάλι η τηλεόραση είναι δικαστική υπόθεση, δικάζουνε, βγαίνουν, μιλάνε», επεσήμανε ο ίδιος. 

«Δεν είναι δουλειά των παρουσιαστών να αναλύουν αυτές τις υποθέσεις, άποψή μου εν πάσει περιπτώσει. Δεν είναι θέμα ικανοτήτων, γίνεται σαν event πια, χάνει την ουσία του, ας σταματήσει αυτό. Μην βγαίνετε και μιλάτε σε εκπομπές, μιλήστε στον εισαγγελέα για να τελειώνουμε. Ούτε εμείς θα θέλαμε να είμαστε εδώ αν με ρωτάτε, δεν υπάρχει διάθεση, απλά επειδή είναι εργασία στην καναλάρα, αλλά και στο οποιοδήποτε κανάλι γενικά, προχωράμε κανονικά», κατέληξε ο Νίκος Μουτσινάς.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.