Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο ηθοποιός Γιάννης Τσορτέκης, ο οποίος υποδύεται τον «Χαράλαμπο» στη σειρά του MEGA, «Maestro», μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» για τον ρόλο του στη σειρά εξηγώντας ότι στην αρχή δεν ήθελε να τον ενσαρκώσει αφού ο ίδιος δεν έχει καμία σχέση με τον βάναυσο χαρακτήρα που υποδύεται, χωρίς να κρύψει ότι βλέπει τα επεισόδια και «φρικάρει», όπως είπε χαρακτηριστικά. «Είμαι εντελώς διαφορετικός σε σχέση με τον Χαράλαμπο. Δεν έχω τα θέματα που έχει ο Χαράλαμπος, γι' αυτό και δυσκολεύτηκα να ταξιδέψω με τον Χαράλαμπο, να καταλάβω από πού εκπορεύεται και ποιοι είναι οι λόγοι μια τέτοια συμπεριφορά», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Διαβάστε ακόμη: Κιβωτός του Κόσμου: Νίκος Μουτσινάς - «Μιλήστε στον εισαγγελέα όχι στις τηλεοπτικές εκπομπές»

Σε ερώτηση γιατί πιστεύει ότι τον διάλεξαν για το συγκεκριμένο ρόλο απάντησε: «Αυτό που είδαν σε μένα ήταν η εξωτερική εικόνα που ήταν εντελώς άλλη από την τρέχουσα καθαρή μου εικόνα ενός ανθρώπου που μπορεί να παραμυθιάσει τον κόσμο διαφορετικά».

Ο Γιάννης Τσορτέκης δεν έκρυψε πως «Βλέπω τα επεισόδια και "φρικάρω", βλέπω τον Χαράλαμπο και λέω "αν είναι δυνατόν"», εξηγώντας ότι «ο τρόπος που το κινηματογράφησε ο Χριστόφορος είναι πολύ ωμός. Η ωμότητα προκύπτει από τον τρόπο κινηματογράφησης σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό». 

Μάλιστα, απέκλεισε το όποιο ενδεχόμενο να μαλακώσει ο χαρακτήρας του λέγοντας πως «Οι άνθρωποι σαν τον Χαράλαμπο δεν μαλακώνουν. Για να λυτρωθούν οι άνθρωποι που υφίστανται αυτό, αυτά τα εκτρώματα, όπως ο Χαράλαμπος, πρέπει να πάψουν να υπάρχουν». 

Τέλος, παραδέχτηκε ότι στην αρχή σκεφτόταν να μην ενσαρκώσει τον Χαράλαμπο. «Η πρώτη σκέψη ήταν να μην κάνω το ρόλο όταν διάβασα το σενάριο. Η δεύτερη σκέψη ήταν να το κάνω. Τη βία που βλέπουμε τώρα την εισέπραξα ως αναγνώστης όταν διάβασα το σενάριο», είπε ο Γιάννης Τσορτέκης. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA