Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Γιώργος Καπουτζίδης επιστρέφει στην μικρή οθόνη με τη νέα του εκπομπή και έχει πρεμιέρα το Σάββατο 27 Μαρτίου στις 18.15 στην ΕΡΤ1.

Η εκπομπή είναι αφιερωμένη στους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα λάβουν χώρα στο Τόκυο, η οποία θα έχει τίτλο «Ο δρόμος για το Τόκιο – Team Hellas».

Ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram θέλησε να προϊδεάσει τους ακόλουθους του για το νέο του τηλεοπτικό βήμα μέσα από μια ανάρτηση του.

Μάλιστα, ο Γιώργος Καπουτζίδης έγραψε χαρακτηριστικά «Η αγάπη μου για τους Ολυμπιακούς αγώνες κρατάει από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Οκτώ χρόνων, έβλεπα την τελετή λήξης των Ολυμπιακών του 1980. Από το κέντρο του σταδίου, ένα τεράστιο μπαλόνι στο σχήμα του Μίσα, της μασκότ των αγώνων, πέταξε στον ουρανό της Μόσχας αποχαιρετώντας αθλητές και θεατές. Βγήκα στο μπαλκόνι μας, στις Σέρρες, πιστεύοντας ότι μπορεί να τον έβλεπα κάπου στον ουρανό. Μου φάνηκε μάλλον εύκολη διαδρομή το Μόσχα – Σέρρες. Δεν ήρθε ποτέ. Ήρθε όμως η ώρα, 40+ χρόνια μετά, να συναντήσω κάποιους ανθρώπους που θα έκαναν μια ακόμα πιο δύσκολη διαδρομή. Από το σπίτι, το γήπεδο, το προπονητήριο τους σε κάθε γωνία της Ελλάδος, μέχρι το μακρινό Τόκιο. Ξεπερνώντας τις δυσκολίες και τις στερήσεις που σου επιφυλάσσει ο πρωταθλητισμός. Τους τραυματισμούς, και τώρα πια ακόμα και την ίδια την πανδημία" πρόσθεσε ο Γιώργος Καπουτζίδης στην ανάρτηση του. "Άνθρωποι που κατάφεραν να μπουν στη λίστα των καλύτερων του κόσμου στο άθλημα τους! Τους ακολουθούμε από τα μέσα του 2019. Όταν ξεκίνησαν τα γυρίσματα της εκπομπής και θα είμαστε μαζί τους μέχρι τη στιγμή που θα ζήσουν την πραγματοποίηση του ονείρου τους. Τη συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

https://www.instagram.com/p/CMfKm3WA88S/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA