Μενού
 • Α-
 • Α+

Η αποχώρηση του μεγάλου ηθοποιού, του οσκαρικού θρύλου Ντάνιελ Ντει Λούις από την ενεργό δράση της υποκριτικής έφερε στην επιφάνεια ένα άλυτο πρόβλημα του κλάδου. Τη μη ξεξάθαρη θέσπιση ορίων συνταξιοδότησης αλλά κυρίως των ορίων απόσυρσης των ηθοποιών. 

Ο ηθοποιός δεν αποσύρεται υποστηρίζουν κάποιοι. Είναι πάντα ενεργός, ανεξαρτήτως ηλικίας. Έλα όμως που κάποιοι ηθοποιοί θα έπρεπε να αποσυρθούν, όχι γιατί το χρειάζονται αυτοί, αλλά το ίδιο το κοινό. 

Κάποιες από αυτές τις περιπτώσεις θα προσπαθήσουμε να εξετάσουμε σήμερα προτείνοντας στους πρωταγωνιστές αυτούς να ακολουθήσουν το παράδειγμα του συναδέλφου τους. Ποτέ δεν είναι αργά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

 • 10

  Χριστόφορος Παπακαλιάτης

  Οι μάνες του κόσμου είναι μετρημένες. Η διάθεση όμως του Χριστόφορου να τους... μοιράσει λίγο από το ταλέντο του είναι ατελείωτη. Κάποιος πρέπει να τον σταματήσει τώρα που είναι ακόμα μόνο ηθοποιός, σκηνοθέτης, σεναριογράφος πριν αρχίσει να γίνεται και κομπάρσος, οπερατέρ, φωτιστής, μπούμαν και σχεδιαστής κοστουμιών. Το πρώτο βήμα είναι να αποσυρθεί από ηθοποιός, αυτό που ουσιαστικά τρέφει τόσον καιρό το τέρας που λέγεται Χριστόφορος. Ας τον απομακρύνουμε πρώτα από την οθόνη και οι άλλες ιδιότητές του θα υποβαθμιστούν με το πέρασμα του χρόνου.

 • 9

  Μάρκος Σεφερλής

  Οι χιλιάδες ρόλοι του που χρειαζόντουσαν μεταμφιέσεις τού έχουν δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα. Πλέον δεν αναγνωρίζει τον εαυτό του χωρίς πρόσθετα αυτιά, ψεύτικες μύτες, περούκες καρναβαλιού και σπαστικές κινήσεις στο σώμα. Όταν μπαίνει στον ρόλο χάνεται και μπορεί να μην επιστρέψει ποτέ. Εξάλλου του τελείωσαν τα λογοπαίγνια και οι ξένες σειρές και ταινίες που μπορούσε να αντιγράψει. Η απόσυρση είναι η μόνη λύση στο αδιέξοδο.

 • 8

  Άνθιμος Ανανιάδης

  Αφού ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις αποσύρθηκε, το αντίπαλόν του δέος, ο Άνθεμ Μος δε έχει πια λόγο να συνεχίζει. Η κόντρα τους τον τροφοδοτούσε με στόχους, με διάθεση να ξεπεράσει τον άσπονδο εχθρό του σε υποκριτική και βραβεία. Τώρα πια είναι κενός.

 • 7

  Νίκος Μουτσινάς

  Όλοι οι ρόλοι που παίζει είναι ο εαυτός του. Οπότε και να αποσυρθεί μπορεί να συνεχίσει ως ο εαυτός του να κάνει διάφορους ρόλους που δε χρειάζεται όμως να τους βλέπουμε εμείς. 

 • 6

  Πέτρος Φιλιππίδης

  Η καλύτερη του στιγμή είναι να αποσυρθεί τώρα που τελειώνουν όλες οι παλιές ταινίες και οι ξένες σειρές που μπορεί να διασκευάσει. Ας μείνει και ένας κλασικός ρόλος που να μην τον παίξει. Δε χάθηκε και ο κόσμος.

 • 5

  Γιώργος Χρανιώτης

  Ουσιαστικά αποφάσισε να αποσυρθεί όταν δήλωσε συμμετοχή στο Survivor. Όπως οι μεγάλοι ποδοσφαιριστές μετά το πέρασμά τους στην Ευρώπη περνούν από τα πρωταθλήματα των αραβικών χωρών, έτσι και ο «Χρανιώλας» πέρασε από το Survivor λίγο πριν αποσυρθεί από το σανίδι που τον δόξασε.

 • 4

  Δημήτρης Σταρόβας

  Αφού βαριέται να παίζει, αφού βαριέται να παρουσιάζει, αφού βαριέται γενικά γιατί συνεχίζει; Είναι ράθιμος και φαίνεται σε κάθε του κίνηση. Αν συνεχίσει να παίζει ας του δίνουν μόνο ρόλους ανθρώπων που κοιμούνται

 • 3

  Κώστας Βουτσάς

  Εφόσον έγινε νέος μπαμπάς μήπως ήρθε η ώρα να αποσυρθεί και να ασχοληθεί με το μεγάλωμα του υιού του; Γιατί να τρέχει σε παραστάσεις της Μιμής Ντενίση όταν μπορεί να ζήσει μια ευτυχισμένοι οικογενειακή ζωή;

 • 2

  Θανάσης Τσαλταμπάσης

  Κατάφερε τα πάντα σε τόσο μικρή ηλικία που πλέον στόχοι δεν υπάρχουν. Αφού έγινε και ιδιοκτήτης θεάτρου μπορεί να αποσυρθεί και να βλέπει σε βίντεο τις παλιές διαφημίσεις του για κινητή τηλεφωνία, τον καλύτερο ρόλο της ζωής του.

 • 1

  Χάρης Ρώμας

  Έτσι και αλλιώς οι δύο σειρές του θα παίζουν όσο υπάρχει Αντ1 σε λούπα μέχρι να μην υπάρχουν πια ζωντανοί τηλεθεατές να τις δούνε. Αν αποσυρθεί κανείς δε θα το καταλάβει.

BEST OF LIQUID MEDIA