Ένα ρακούν στο Κονέκτικατ, πλησίασε κατοικία και άρχισε να δαγκώνει ένα πεντάχρονο κορίτσι. Εκείνο, εμφανώς τρομοκρατημένο, άρχισε να φωνάζει. Για καλή της τύχη, δίπλα της ήταν η μητέρα της και για ακόμα καλύτερή της τύχη, η γυναίκα ήταν εμφανώς ψύχραιμη και αποφασισμένη να σώσει την κόρη της χωρίς να τραυματιστεί καμία από τις δύο.
Η γυναίκα άρπαξε το ρακούν, το κράτησε για μερικά δευτερόλεπτα μέχρι η κόρη της να μπει στο σπίτι, και άρχισε να μαζεύει φόρα για να το πετάξει μακριά. Εν τέλει το άγριο ζώο εκσφενδονίστηκε στον κήπο και έφυγε ταπεινωμένο λίγα δευτερόλεπτα μετά. Το βίντεο έκανε τον γύρο του διαδικτύου, το οποίο καταγράφηκε από την κάμερα ασφαλείας του σπιτιού.
- Σοκ σε live μετάδοση: Άγρια επίθεση σε γνωστό Ρωσοκύπριο YouTuber επειδή ήταν crossdresser
- Η πιο ελληνική φωτογραφία σήμερα ανέβηκε από την Έμιλι Ραταϊκόφσκι
- Ένταση στη δίκη για τα Τέμπη: Διακοπή μετά από σύγκρουση Κωνσταντοπούλου με συγγενείς
- Μαρία Σολωμού: Οι πόζες με μαγιό από τις διακοπές και το α λα γαλλικά κομπλιμέντο της Παπουτσάκη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.