Μενού
jumbo
Διαφήμιση Jumbo | YouTube
  • Α-
  • Α+

Αρνητικές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η νέα πασχαλινή διαφήμιση των Jumbo με πρωταγωνιστή τον γνωστό τραγουδιστή Τάσο Μπουγά, καθώς οι vegans εξοργίστηκαν από σχόλια που ακούστηκαν εις βάρος τους και θεωρούν ότι δεν αποτελούν χιουμοριστική τοποθέτηση.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία δημοσίευσε στο YouTube ένα βίντεο, στο οποίο ο Τάσος Μπουγάς σε ρόλο αστροναύτη πηγαίνει στη Σελήνη για να γιορτάσει το Πάσχα, ενώ τραγουδάει μία διασκευή του τραγουδιού της Νατάσας Θεοδωρίδου «Φεγγάρι μου».

«Φεγγάρι εδώ θα ψήσω τον αμνό, γιατί οι vegans με ‘διωξαν απ’ τη Γη μου. Ελάτε κόσμε μου εγώ κερνώ, γιατί είμαι φύλακας και άγγελος του εθίμου. Moon-dance. Γι’ αυτούς η τσίκνα είναι ντεμοντέ, για μένα eau de cologne πολυτελείας. Ελάτε ψήστες μου, καμάρια του λαού μες το ντουμάνι να πνιγεί ο γαλαξίας», αναφέρει χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων.

Το συγκεκριμένο άσμα προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων στα social media με πολλούς να αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη διαφήμιση χλευάζει πελάτες της επιχείρησης, επειδή έχουν διαφορετικές προτιμήσεις, ενώ άλλοι αναφέρουν ότι πρόκειται για κιτς θέαμα.