Εχουμε νικητή... Αν και είναι ακόμα Μεγάλο Σάββατο και θα μπορούσαμε να περιμένουμε ακόμα μία μέρα για να χρίσουμε... πρωταθλητή, οδηγός στη Σαντορίνη φαίνεται πως δεν έχει αντίπαλο. Ο/Η οδηγός, κατάφερε να σφηνώσει το αυτοκίνητό του/της σε στενό δρομάκι στη Μεσαριά Σαντορίνης που με το ζόρι περνάει... μηχανάκι.
Την είδηση έκανε γνωστή η Δημοτική Κοινότητα Μεσαριάς, με ανακοίνωση η οποία συνοδεύεται και από τη σχετική φωτογραφία:
«Παρακαλούμε πολύ την προσοχή σας!
Στο στενό – ριμιδι του “Αγίου Κωνσταντίνου” έχει σφηνώσει το εικονιζόμενο αυτοκίνητο – Επικοινωνήσαμε με το γραφείο ενοικιάσεων και αναμένεται η απομάκρυνση του.
Λόγω της ημέρας και του εξαιρετικά δύσκολου σημείου ίσως δεν είναι εφικτή η άμεση απομάκρυνση του. Παρακαλούμε για την προσοχή σας.
Ευχαριστούμε πολύ και Καλή Ανάσταση!».
- Χρυσές ξανά οι αδερφές Αλεξανδρή: Απόλυτος ελληνικός θρίαμβος στο Ευρωπαϊκό του Παρισιού
- «Κάηκε η παιδική μας ηλικία»: Η ιστορία του Δημήτρη από το Πόρτο Γερμενό που «πόνεσε» όλη την Ελλάδα
- Στάχτη οι κόποι μιας ζωής: Κρανίου τόπος το Πόρτο Γερμενό, σε κλοιό η Ψάθα – Ολονύχτια μάχη στα μέτωπα
- Σαν βγαλμένη από ταινία: Οι καλοκαιρινές φωτογραφίες της Τζένης Καζάκου που «έριξαν» το Instagram
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.