Μενού
grim-reaper-karolos
Στιγμιότυπο με τον... grim reaper από τη στέψη του βασιλιά Καρόλου | @works_dennis
  • Α-
  • Α+

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε μία φιγούρα με μανδύα που έτρεχε μέσα στο Αβαείο του Ουεστμίνστερ κατά τη διάρκεια της στέψης του βασιλιά Καρόλου στη Μεγάλη Βρετανία. 

Ένα άτομο με κουκούλα, μαύρη ρόμπα που κουβαλούσε μια μακριά ράβδο, παρόμοια με δρεπάνι, πιάστηκε να τρέχει μπροστά στις χρυσές καμάρες μέσα στον καθεδρικό ναό.

«Πρόσεξε κάποιος άλλος τον Grim Reaper στο Αβαείο του Γουέστμινστερ;» έγραψε ένα άτομο στο Twitter, συγκεντρώνοντας 2 εκατομμύρια προβολές. «Τον πρόσεξα! Ποιον ψάχνει;» ένας άλλος απάντησε.

«Βλέπει κανείς άλλος τον Grim Reaper να εμφανίζεται στη στέψη;» έγραψε ένα άλλο tweet, καθώς οι χρήστες ειρωνεύτηκαν ότι θα μπορούσε να είναι η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι, Μέγκαν Μαρκλ, μεταμφιεσμένη.

Το βίντεο έφτασε ακόμη και στο TikTok, όπου ένας θεατής από το σπίτι συγκέντρωσε εκατομμύρια προβολές στη γρήγορη εμφάνιση του «θεριστή». «ΌΧΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑ», έγραφε εν μέρει η λεζάντα. «Η Νταϊάνα παίρνει την εκδίκησή της», είπε ένας άλλος χρήστης της πλατφόρμας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA