Μενού
hanna-Zaslawski
Η Hanna Zaslawski | @hannahzaslawski
  • Α-
  • Α+

«Κάνω πάντα πολύ περίεργες ερωτήσεις στα ραντεβού», λέει η Χάνα Ζαλάνσκι, η οποία έθεσε ως αποστολή της να πάει σε 50 πρώτα ραντεβού μέχρι το τέλος του έτους και να καταγράψει λεπτομέρειες προκειμένου να βρει τον ιδανικό σύντροφο, αλλά και να βοηθήσει τους followers της για να ανταπεξέλθουν στον ανελέητο κόσμο των σύγχρονων ραντεβού!

Η 30χρονη μετακόμισε το 2022 από την Αυστραλία στο Λονδίνο γιατί το ήθελε πολύ και γιατί έθεσε σκοπό της ζωής της να βρει τον ιδανικό σύντροφο, για τον λόγο αυτό έβαλε σε ισχύ το σχέδιό της. Στόχος της είναι να βγει όλα αυτά τα ραντεβού, ωστόσο εξηγεί ότι αν γνωρίσει κάποιον πριν συμπληρώσει τον αριθμό, τότε όλα θα τελειώσουν. 

Η Χάνα, σύμφωνα με τη Daily Mail, εργάζεται σε καφέ, βγαίνει ραντεβού με άντρες και γυναίκες και μέχρι στιγμής έχει πάει σε 16 πρώτα ραντεβού, τα οποία έγιναν σε μπαρ, μουσεία και γκαλερί.

«Αγαπώ τις περίεργες ερωτήσεις» λέει σύμφωνα με τον Guardian και πρόσθετει: «Μία από τις αγαπημένες μου είναι: "Αν ήσουν σκεύος κουζίνας, τι θα ήσουν; Θέλω να πω, τι θα ήσουν;"».

Η 30χρονη άρχισε να καταγράφει τα ραντεβού της στο TikTok ως έναν τρόπο να κρατάει τους φίλους της στην πατρίδα ενήμερους για την ερωτική της ζωή. Η 30χρονη που έχει 53 χιλιάδες ακόλουθους, λέει ότι η δημιουργία των βίντεό της έχει γίνει από μόνη της σαν δουλειά μερικής απασχόλησης. 

Πλέον είναι έτοιμη να βγει στο 17ο ραντεβού και στη συνέντευξή της στον Guardian αναφέρει: «Κάποιες εβδομάδες θα πάω σε τρία ραντεβού αν νιώθω πολύ κοινωνική. Άλλες εβδομάδες μπορεί να μην πάω σε κανένα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.