Μενού
50euro
50ευρο | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Μία... αποκάλυψη είχε ένας χρήστης του TikTok αναφορικά με το 50ευρο και θέλησε να τη μοιραστεί με τους διαδικτυακούς ακολούθους του με αποτέλεσμα η ανάρτησή του να γίνει γρήγορα viral!

Συγκεκριμένα, ο χρήστης του εν λόγω μέσου κοινωνικής δικτύωσης ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο ισχυρίζεται πως αν διπλώσεις ένα χαρτονόμισμα των 50 ευρώ τέσσερις φορές και το τοποθετήσεις δίπλα σε έναν καθρέφτη θα δεις μπροστά σου τον... Εωσφόρο!

Ο χρήστης που ανέβασε αρχικά το βίντεο, προτείνει στους χρήστες να «ανοίξουν τα μάτια τους» και να δουν ότι αν διπλώσει κανείς το 50ευρο στη μέση και το βάλει μπροστά σε έναν καθρέφτη, δημιουργείται το πρόσωπο του Σατανά.

Η «αποκάλυψη» αυτή τράβηξε το ενδιαφέρον του κοινού και προκάλεσε πολλά σχόλια, άλλα παίρνοντας την ανάρτηση στα σοβαρά και άλλα με διάθεση... τρολ! Πολλοί ήταν εκείνοι που σχολίασαν ότι πράγματι, βλέπουν τον Σατανά ενώ άλλοι έλεγαν ότι βλέπουν τον Μινώταυρο, από τη γνωστή ιστορία με την Αριάδνη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.