Μενού
 
Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Η αλήθεια είναι ότι ο γάμος γενικά έχει αυξημένο κόστος για το ζευγάρι, με πολλούς να κόβουν από όπου μπορούν, ώστε να μην στερηθούν κάτι βασικό την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους. Αυτό σκέφτηκαν πολλές μέλλουσες νύφες, οι οποίες επιλέγουν το Shein για να αγοράσουν το κατάλληλο φόρεμα.

Σύμφωνα με τη Sun το μέσο κόστος ενός γάμου για το 2023 έφτανε τα 22.301 ευρώ, αλλά πάντα υπάρχουν και πιο φθηνές λύσεις.

Όπως αποκαλύπτει, η Miranda Knox αγόρασε το νυφικό της με λιγότερο από 120 ευρώ αφού δοκίμασε κι άλλα νυφικά που βρήκε στο Shein σε σοκαριστικά χαμηλές τιμές.

Και μπορεί τα φορέματα να μην είναι ακριβώς όπως διαφημίζονται, ωστόσο είναι σίγουρα μία φθηνή και αξιοπρεπής λύση.

Ένα φόρεμα που κόστιζε 40 ευρώ είπε ότι ήταν πολύ φαρδύ πάνω της, αλλά θα μπορούσε να πάει για να το φέρουν στα μέτρα της και τότε θα ήταν μια χαρά. Όμως αυτή η διαδικασία ίσως κοστίσει περισσότερο από το ίδιο το φόρεμα, αλλά σίγουρα θα «πάει» λιγότερο από ένα πανάκριβο νυφικό. 

Ένα άλλο νυφικό που πήρε για 40 ευρώ είπε ότι έμοιαζε περισσότερο σαν φόρεμα για τις παρανύμφους παρά για την ίδια τη νύφη, ενώ ένα άλλο φόρεμα που κόστιζε μόλις 24 ευρώ της ήρθε αντί για λευκό… μπεζ, αλλά τουλάχιστον είχε το ίδιο σχέδιο με τη φωτογραφία.  

Το πιο φθηνό νυφικό που αγόρασε κόστιζε μόνο 14 ευρώ αλλά είπε πως φαινόταν πολύ φθηνό και αφού το φόρεσε δεν μπορούσε να το βγάλει επειδή της έσπασε το φερμουάρ με την πρώτη δοκιμή. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA