Αμερικανίδα επισκέφθηκε τη Γλυφάδα και σε βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok αποφάσισε να μοιραστεί με τους ακολουθούς της «αυτό που κανείς δεν σου λέει για την Ελλάδα».
Ο λόγος για τη σύντροφο του πρώην μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού και νυν του Περιστερίου, Τζορτζ Πάπας, η οποία ήρθε αντιμέτωπη με τη χαρακτηριστική μυρωδιά της χαρουπιάς που πολλοί παρομοιάζουν με χλωρίνη και άλλοι με μούχλα.
«Αυτό που κανείς δεν σου λέει για την Ελλάδα» γράφει η Λόρεν Τίμπι και στα σχόλια πολλοί ήταν εκείνοι που συμφώνησαν μαζί της. «Επιτέλους κάποιος το είπε».
«Η μυρωδιά είναι τόσο άσχημη. Αν ξέρετε, ξέρετε» έγραψε στη λεζάντα του βίντεο της, ενώ στο κλιπ της ανέφερε χαρακτηριστικά. «Ήρθα στην Ελλάδα και υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα δέντρα με μια περίεργη μυρωδιά που είναι... Είναι τόσο άσχημο...».
«Χαρουπιά... Σε καταλαβαίνω απόλυτα», «πέρα από την πλάκα έχει στη Γλυφάδα κάτι δέντρα που βρωμάνε αλλά όχι σαν αυτό που περιγράφει αλλά σαν χλωρίνη», «μένω στη Γλυφάδα και το φθινόπωρο όλος ο τόπος μυρίζει έτσι...», είναι μερικά μόνο από τα σχόλια κάτω από το βίντεο της Τίμπι.
- Τέλος στο μυστήριο με το ταξίδι της Σοφίας Μητσοτάκη: Η φωτογραφία-ντοκουμέντο που «καίει» τα fake news
- Οριστικό: Συνεχίζουν και τη νέα σεζόν «Το σόι σου» και «Μπαμπά σ’ αγαπώ»
- Τρόμος στο Μετρό «Αγία Μαρίνα»: Λήστεψαν επιβάτες υπό την απειλή όπλου και κρύφτηκαν μέσα στις σήραγγες
- «Μου έπιασε τα μπαλάκια και νόμιζα θα τα ξεριζώσει»: Μετά από αυτό Πολ Γκασκόιν και Βίνι Τζόουνς έγιναν φιλαράκια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.