Δεν αναφερόμαστε μόνο στα σχόλια των πολιτών στο video που ανέβασε η ελληνική αστυνομία για την καλή οδηγική συμπεριφορά, που ζητούν να βάλουν κανένα πρόσωπο γένους αρσενικού, μήπως και πειστούν οι γυναίκες οδηγοί να οδηγήσουν με συνείδηση και σοβαρότητα (σχετικό σχόλιο: Βάλτε στο βίντεο έναν κούκλο αστυνομικό να το βλέπουμε τουλάχιστον, και να τηρούμε και τον νόμο).
Δεν αναφερόμαστε καν στο φλερτ ορισμένων προς τη μια εκ των πρωταγωνιστριών.
Πρόκειται για εκείνη τη στιγμή, στο παρακάτω video σωστής οδηγικής συμπεριφοράς, όπου φαίνεται ξεκάθαρα πως η αστυνομικός που απεικονίζεται να μας δίνει το σχετικό κοινωνικό μήνυμα δεν φοράει ζώνη.
Αυτό λογικά, ήταν μια παράλειψη, κάτι που ξέφυγε στο σενάριο του video.
- Μουρατίδης για θάνατο Μαζωνάκη: «Έχει κοινωνικά πλοκάμια η υπόθεση - Εξαρτήσεις που παρασύρουν τα παιδιά»
- «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις κραυγές»: Ο εφιάλτης που στοιχειώνει επιζήσασα της 11ης Σεπτεμβρίου
- Άρης Μουγκοπέτρος: «Όλοι να πείτε τη μ@λ@κι@ σας» - Ξέσπασε με αφορμή τον θάνατο Μαζωνάκη
- Τι εξαφανίστηκε από τα θρανία: Το φυτολόγιο, οι εγκυκλοπαίδειες και ένα νοσταλγικό χρονοντούλαπο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.