Μενού
dipnos ston aera
christiannahurt | Instagram
  • Α-
  • Α+

Ένα θαρραλέο ζευγάρι έκανε το ακατόρθωτο και δείπνισε σε ύψος 90 μέτρων από ένα τραπεζάκι πικνίκ που κρέμεται με σχοινιά στον αέρα, δίπλα από έναν πανέμορφο καταρράκτη. Το ζευγάρι φαίνεται, στο βίντεο που δημοσίευσε, να πίνει κρασί και να τρώει με μια υπέροχη θέα, περιτριγυρισμένο από τον καταρράκτη και τα καταπράσινα δέντρα.

Σύμφωνα με τη dailymail το ζευγάρι ανακάλυψε την ευκαιρία να δειπνήσει στον αέρα από μια τοπική εταιρεία στην Βραζιλία που περιγράφει την δραστηριότητα ως «ένα μη παραδοσιακό πικνίκ στη μέση του πιο όμορφου καταρράκτη που υπάρχει».

«Έψαχνα πράγματα να κάνω στη Βραζιλία που ήταν διαφορετικά» είπε η κοπέλα που ανέβηκε στον αέρα. Περνώντας μέσα από το ποτάμι υπάρχει η κατασκευή zip-line που τους ανεβάζει στον αέρα η οποία έχει χτιστεί στην άκρη του καταρράκτη. Η αέρινη» βόλτα διαρκεί μόλις 15 λεπτά και κοστίζει γύρω στα 400 ευρώ συμπεριλαμβανομένου φωτογραφιών και πλάνων μέσω drone.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA