Μενού
opadoi-osfp
Οπαδοί | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Μία ανάρτηση της πρώην βουλευτή (1994-96) και ευρωβουλευτή (2009-14), Νίκης Τζαβέλα, στο Twitter έχει καταφέρει να γίνει viral μέσα σε λίγες μόλις ώρες και παράλληλα να ξεσηκώσει έντονες αντιδράσεις, ιδιαίτερα στις τάξεις των οπαδών. Στη συγκεκριμένη ανάρτηση η κ. Τζαβέλα αναφέρεται σε ένα περιστατικό πολλά χρόνια πριν, στο Τελ Αβίβ, όταν οπαδοί του Ολυμπιακού... έδειραν μέλη της Χεζμπολάχ και μάλιστα - σύμφωνα πάντα με την ίδια μαρτυρία - πήραν τα εύσημα από τον διοικητή της αστυμομίας του Τελ Αβίβ.

«Χρόνια πριν, ο Ολυμπιακός έπαιζε στο Τελ Αβιβ με την Μακάμπι. Οι «άγριοι» του Ολυμπιακού, πήγανε να προσκυνήσουν στην Βηθλεέμ. Τους περικύκλωσε ομάδα Παλαιστίνιων ( τους πέρασαν για συνήθεις τουρίστες) φορωντας τα πρασινα διακριτικά της Παλαιστινης» γράφει η κ. Τζαβέλα και συνεχίζει τη μαρτυρία της: «Οι Ολυμπιακοί τους πέρασαν για Παναθηναϊκους. Ακολούθησε άγρια συμπλοκή με τους Ολυμπιακούς να κατατροπώσουν γερα τους Παλαιστινίους... Ο Διοικητής αστυνομίας του Τελ Αβιβ, κάλεσε κ συνεχάρη διακριτικά τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού: "Οι οπαδοί σας  χτύπησαν άγρια σκληροπυρηνική ομάδα της Χεζμπολαχ , κανεις μέχρι τώρα δεν μπορούσε να τους μαζέψει", του είπε κατάπληκτος. "Επιτίθενται  συνεχώς σε λεωφορεία τουριστών κ τους ξυλοκοπούνε"».

tzabela

Όπως είναι φυσικό η ανάρτηση της προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, με την ίδια να "επστρέφει" και να σχολιάζει πως: «Μετά την ανάρτηση μου αυτή, υπερασπιστές της Χαμάς εδώ μέσα, μου επιτίθενται ότι είναι ψεύτικη. Δεν θέλουν να ξέρουν ότι αυτά τα αναδρα ψοφίμια που τρομοκρατούν Ισραηλινούς κ Παλαιστινίους, έφαγαν γερό ξυλο  από μια ομαδα φανατικών οπαδών του Ολυμπιακού».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA