Με φόντο το «κίνημα της πετσέτας» που μάχεται κατά της επιχειρηματικής ασυδοσίας στις ελληνικές παραλίες, ένας επιχειρηματίας στην Κουρούτα της Αμαλιάδας φαίνεται πως ξεπέρασε κάθε «φαντασία».
Στη «Μύκονο» της Πελοποννήσου, όπως συχνά την αποκαλούν, οι ξαπλώστρες πάνω στο κύμα, αντικαταστάθηκαν από μεγάλες λευκές πολυθρόνες μπαρόκ με τις εικόνες να κάνουν το γύρο του διαδικτύου και να προκαλούν ποικίλα σχόλια.
Σαλόνι και στην Άνδρο
Σαλόνι υπάρχει και σε παραλία της Άνδρου. Αποτελείται από καναπέ και πολυθρόνες, ενώ πάνω στα βράχια έχουν βάλει έναν πίνακα, καθώς και έναν καθρέφτη.
- Θεσσαλονικιός έκανε το Γερμανία - Ελλάδα με τα πόδια: Το μήνυμα κατά του εθισμού
- Ο πιο τρομακτικός οπαδός του Μουντιάλ είναι Τούρκος και πρώην χωροφύλακας
- Αδιανόητο περιστατικό βίας στην Κρήτη: Μάνα και γιος φέρονται να ξυλοκόπησαν την 39χρονη σύντροφό του
- Ιρανικά ΜΜΕ: Η συμφωνία με τις ΗΠΑ περιλαμβάνει και τέλη ναυσιπλοΐας στο Στενό του Ορμούζ
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.