Μενού
Reuters
Reuters | YouTube
  • Α-
  • Α+

Μια γυναίκα 104 ετών έκανε το ακατόρθωτο και έπεσε με αλεξίπτωτο από 4 χιλιάδες μέτρα, γίνοντας viral. Μια εβδομάδα μετά την συναρπαστική πτώση, άφησε την τελευταία της πνοή και πέθανε. 

Η Ντόροθι Χόνφερ κάνοντας την προσγείωση της δέχτηκε μεγάλη προσοχή και αγάπη από τον κόσμο, με τους δημοσιογράφους να την κυνηγούν για συνεντεύξεις. 

Σπάζοντας το ρεκόρ ως το γηραιότερο άτομο που έπεσε με αλεξίπτωτο η Χόνφερ πέθανε στο κέντρο διαβίωσης που διέμενε στο Σικάγο με τον καλύτερο τρόπο… στον ύπνο της.  

Tην είδηση για τον θάνατό της μετέφερε ο στενός της φίλος Joe Conant, λέγοντας στην Washington Post, πως πέθανε χαρούμενη καθώς έκανε αυτό που αγαπούσε τις τελευταίες της ημέρες. 

Η Χόνφερ μεγάλωσε στο Σικάγο και εργαζόταν ως τηλεφωνήτρια, ενώ αργότερα έγινε μέλος της AT&T. Δεν είχε παιδιά, δεν παντρεύτηκε ποτέ και τις άρεσε να πηγαίνει για διακοπές στο Μεξικό. 

Την τελευταία δεκαετία ζούσε στο κέντρο διαβίωσης του Brookdale Lake View. Ήταν πάντα δραστήρια, έκανε βόλτες μέχρι το παντοπωλείο και της άρεσε να προσέχει τα σκυλιά της γειτονιάς. 

Βλέποντας μια γυναίκα στην Σουηδία ηλικίας 103 ετών να καταρρίπτει το ρεκόρ γκίνες πέφτοντας από αεροπλάνο, αποφάσισε να κάνει και αυτή το δικό της ρεκορ με αλεξίπτωτο. Γύρω στους 75 θεατές βρέθηκαν στο υπόστεγο του SKydive Chicago για να παρακολουθήσουν την πτώση της. «Η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός» είπε η ίδια.

Τώρα αναμένεται να φανεί αν είναι όντως η γηρεότερη γυναίκα που έπεσε με αλεξήπτωτο και ίσως καταφέρει να μπεί στα ρεκόρ γκίνες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA