Viral έγινε η τραγουδίστρια της country, Ίνγκριντ Αντρές, αλλά όχι για καλό, με αποτέλεσμα η ίδια να βγει και να ζητήσει συγνώμη μέσα από ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram.
Η Ίνγκριντ Αντρές κλήθηκε να πει χθες (15/7) τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ σε αγώνα μπέιζμπολ και μάλιστα, σε live μετάδοση από την τηλεόραση, αλλά τον «σκότωσε» κυριολεκτικά, χάνοντας σχεδόν όλες τις νότες και με την παρουσία της να χαρακτηρίζεται ως μία από τις «χειρότερες στην ιστορία».
Μετά τον σάλο που προκλήθηκε και με τα αρνητικά σχόλια να έχουν κατακλύσει τα social media της, η Ίνγκριντ Αντρές αποφάσισε να εξηγήσει τι έφταιξε και φάλτσαρε τόσο πολύ: ήταν μεθυσμένη.
«Δεν θα σας πω μαλ***ες, ήμουν μεθυσμένη χθες. Θα πάω σε κέντρο σήμερα για να ζητήσω βοήθεια. Δεν ήμουν εγώ αυτή χθες το βράδυ. Ζητώ συγνώμη από το MLB (η λίγκα του μπέιζμπολ), από όλους τους θεατές και από τη χώρα που αγαπώ πολύ, γι’ αυτή την εκτέλεση.
Θα σας ενημερώσω όλους για το πώς πάει η αποκατάστασή μου, ακούω ότι έχει πλάκα», έγραψε στο Instagram η Ίνγκριντ Αντρές.
- Τέλος στο μυστήριο με το ταξίδι της Σοφίας Μητσοτάκη: Η φωτογραφία-ντοκουμέντο που «καίει» τα fake news
- Οριστικό: Συνεχίζουν και τη νέα σεζόν «Το σόι σου» και «Μπαμπά σ’ αγαπώ»
- Τρόμος στο Μετρό «Αγία Μαρίνα»: Λήστεψαν επιβάτες υπό την απειλή όπλου και κρύφτηκαν μέσα στις σήραγγες
- «Μου έπιασε τα μπαλάκια και νόμιζα θα τα ξεριζώσει»: Μετά από αυτό Πολ Γκασκόιν και Βίνι Τζόουνς έγιναν φιλαράκια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.