Μενού
tinder
Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Παράξενο κι όμως αληθινό. Σύμφωνα με έρευνα, οι άντρες που έχουν βάλει ως χαρακτηριστικό ενδιαφέρον ότι είναι φαν του ποδοσφαίριου συνήθως τρώνε...κόκκινη κάρτα στο γνωστότερο dating site, το Tinder. Μόλις μία στις 25 γυναίκες χρήστριες αγαπούν το σπορ και επομένως είναι πιο πιθανό να σύρουν προς τα δεξιά.

Φαίνεται, λοιπόν, ότι το ποδόσφαιρο έρχεται στην 28η θέση στα ενδιαφέροντα που προτιμώνται από τις γυναίκες σχετικά με το ταίρι τους. Αντιθέτως προτιμούν περισσότερο ενδιαφέροντα όπως είναι η ανάγνωση βιβλίων ή τα ταξίδια. Ειδικά τα ταξίδια είναι ένας καλός τρόπος να κερδίσει ένας άνδρας την προσοχή τους.

Δεν είναι βέβαια μόνο το ποδόσφαιρο που δημιουργεί προβλήματα. Ενασχολήσεις με τα αθλητικά όπως το golf, το cricket, το rugby ή το μποξ, διώχνουν μακριά τις γυναίκες. Αντιθέτως, εκείνες φαίνεται να προτιμούν άνδρες που περνούν χρόνο στο γυμναστήριο.

Το να γυμνάζεσαι είναι η τρίτη πιο δημοφιλής ενασχόληση τόσο για τους άντρες όσο και για τις γυναίκες που το επιλέγους σε ποσοστά 21% και 14% αντίστοιχα. Η μόδα, το κρασί και η φροντίδα του εαυτού βρίσκονται στις λίστες των γυναίκες αλλά λείπουν παντελώς από τις επιλογές των ανδρών.

Ένας εκπρόσωπος της εταιρείας που έκανε την έρευνα δήλωσε: «Το πιο συχνό ενδιαφέρον που βάζουν οι άνδρες στην εφαρμογή είναι το ποδόσφαιρο, ενώ αρκετοί βάζουν επίσης δραστηριότητες όπως είναι η ορειβασία και το τρέξιμο. Οι γυναίκες όμως φαίνεται να απολαμβάνουν περισσότερο πιο χαλαρωτικά ενδιαφέροντα».

Αν έχετε αγανακτήσει με το Tinder, μάλλον δεν φταίει ο αλγόριθμός. Ίσως καλό είναι να αρχίσετε να διαβάζετε περισσότερο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA