Μενού
uri-geler
Γιούρι Γκέλερ | shutterstock
  • Α-
  • Α+

O Γιούρι Γκέλερ, αυτός ο περιβόητος επαγγελματίας λυγιστής κουταλιών και μέντιουμ, αυτός ο άνθρωπος που θα μπορούσε να έχει ένα σύμπαν από τηλεοπτικές σαπουνόπερες του Netflix βασισμένες στη ζωή του, αλλά γι' άγνωστο λόγο, αυτό δεν έχει συμβεί, ο δημιουργός του διαχρονικού viral «Don't do it Phaedon!», έχει για εμάς ένα μήνυμα.

Οι εξωγήινοι υπάρχουν εκεί έξω. Τα X-Files είχαν δίκιο. 

Ο Γκέλερ ανέβασε στο προσωπικό του Twitter μια φωτογραφία ενός «γυμνού άλιεν» που φημολογείται πως προέρχεται από ένα υπόγειο χώρο κάπου στο Μεξικό, το 2004.

Ο συγγραφέας Γουάιτλι Στράϊμπερ, ο οποίος κατά καιρούς έχει ισχυριστεί πως κάποτε (1985) τον απήγαγαν οι εξωγήινοι, επιβεβαίωσε πως η φωτογραφία είναι αληθινή και πώς εκείνος την έδωσε στον Γκέλερ. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γκέλερ έχει δημοσιεύσει παραφιλολογία σχετικά με εξωγήινους.

Πριν από λίγους μήνες είχε βρεθεί σε στέγη σπιτιού στο Τελ Αβίβ, για να απαθανατίσει κάτι που - κατά τον ίδιο - ήταν εξωγήινα σκάφη.

Μάλιστα είχε κάνει και μια «προφητεία» τότε: «Τα σκάφη του Πούτιν θα τα εμποδίσουν εξωγήινοι!». Ζητούνται άλιεν που να μιλάνε άπταιστα τη ρώσικη. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.