Μενού
666
Ο Μπόμπ Κοτσιώνης | @bobkatsionis
  • Α-
  • Α+

O Bob Katsionis (κατά κόσμον Μπάμπης Κατσιώνης) είναι από τους πλέον γνωστούς heavy metal μουσικούς στην Ελλάδα. Παίζει κιθάρα και πλήκτρα και στο παρελθόν έχει υπάρξει μέλος, μεταξύ άλλων, στα συγκροτήματα Stray Gods, Warrior Path, Outloud και Serious Black ενώ μέχρι το 2020 ήταν μέλος των Firewind. Είναι ιδρυτής της Progressive Vision Group, μιας εταιρείας δημιουργίας βίντεο κλιπ, η οποία έχει δημιουργήσει περισσότερα από 90 βίντεο για ροκ και μέταλ καλλιτέχνες από το 2002, ενώ από το 2014 έχει ξεκινήσει τη δική του δισκογραφική εταιρεία, την «Symmetric Records». Παράλληλα, τα τελευταία τέσσερα χρόνια είναι παντρεμένος με τη γνωστή τραγουδίστρια Ευρυδίκη.

Ο Bob Katsionis ως άνθρωπος του heavy metal θεώρησε (και ορθώς) πως πρέπει να εκφέρει την άποψή του σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει αναφορικά με την έκδοση των νέων ταυτοτήτων. Ανέβασε, λοιπόν, ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook όπου, εμφανώς... αγανακτισμένος, μεταξύ άλλων, τόνισε:

«Να μην πάτε να βγάλετε τις νέες ταυτότητες γιατί πολύ απλά περιέχουν μέσα το χάραγμα του θηρίου. Το 666. Και το 666 επιτρέπω και επιτρέπεται να το χρησιμοποιούν μόνο οι Iron Maiden και οι Aphrodite's Child. Φινίτο. Πάπαλα. Αυτή είναι η υπόθεση. Δεν μπορεί τώρα εμείς να ακούμε 35 χρόνια heavy metal και 666 the number of the beast και να έρχεται ξαφνικά η κ. Σούλα και να σου λέει κοίτα έχω ταυτότητα με το 666. Όχι! Να μην τη βγάλεις! Εγώ τόσα χρόνια τι κάνω;».

Στη συνέχεια ο γνωστός μουσικός αναλύει τι ακριβώς περιέχει το τσιπάκι, τι μπορεί να προκαλέσει στον άνθρωπο μέχρι που τελικά δεν αντέχει, ξεσπά σε γέλια, λέει πως «δεν μπορώ να το κάνω αυτό» και κλείνει το βίντεο το οποίο ήδη έχει γίνει viral και κέρδισε (χωρίς αντίπαλο) τον τίτλο της καλύτερης τρολιάς για το θέμα των ημερών!  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA